Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!


Keväällä 2020 alkavat pienryhmävalmennukset

Kilot pois ja kiinteäksi KÄYNNISSÄ

Tässä ryhmässä edistät omaa hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi paremmiksi. Ryhmä alkaa torstaina 16.1.2020 klo 17.00. Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana!

Lue lisää

Kehonmuokkaus-pienryhmä

Ensimmäinen ryhmä alkoi 27.1., joka on täynnä. Suuren kysynnän vuoksi olemme avanneet ilmoittautumisen myös toiseen ryhmään, joka alkaa tiistaina 18.2.

Lue lisää

Keskivartalo ja pakara -pienryhmä

Haaveiletko litteästä vatsasta ja vahvoista pakaroista? Intensiivinen, kahden kuukauden pienryhmä keskittyy näihin monen naisen ongelmakohtiin. Pienryhmän ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 5.2. ja ilmoittautuminen on nyt avoinna!

Lue lisää

Crosstraining-pienryhmästä vaihtelua harjoitteluun

Syksyllä 2019 todella suosituksi osoittautunut Crosstraining-pienryhmä alkaa jälleen! Ensimmäinen tapaaminen on 12.2. ja ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Lue lisää

60+ naisten kuntoryhmä

60+ naisten kuntoryhmä kokoontuu Unelmasalilla torstaisin klo 11.00. Voit aloittaa koska vain!

Lue lisää

Toivottu juoksukoulu alkaa huhtikuussa

Oletko suunnitellut juoksuharrastuksen aloittamista? Jo perinteeksi muodostunut Juoksukoulu alkaa taas huhtikuussa ja ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Lue lisää