Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-10 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!

Kevään 2021 alkavat pienryhmävalmennukset

Unelmasalin kevät starttaa tammikuussa kattavalla pienryhmäkattauksella, josta jokainen löytää tavoitteeseensa sopivan valmennuksen!

14.1. Unelmastartti
20.1. Kilot pois 1
26.1. Voimaharjoittelun alkuun
27.1. Kehonmuokkaus
1.2. Kehonhuoltoa kiireisille
11.2. Kilot pois 2
25.2. Ryhtiä paremmaksi
8.3. 60+ kuntosali

Lue alta lisää tulevista valmennuksista sekä valmentajista.

PSST! VIP-jäsenenä saat koko kurssista -10 %! Rekisteröidy täällä, tai kirjaudu sisään sivun ylälaidasta niin saat alennuksen.


Unelmastartti (kuntosali) ​​​​​​​(1 kk)

Unelmastartti alkaa 14.1.2021 klo 17.00. Tästä ryhmästä saat parhaat neuvot alkavaan kuntosaliharrastukseen sekä lisävinkit jo aloitettuun kuntoiluun!

Lue lisää

Kilot pois (2 ryhmää) (3 kk)

Kilot pois -pienryhmiä starttaa kaksi, ensimmäinen alkaa keskiviikkona 20.1. klo 18.00 ja toinen helmikuussa torstaina 11.2. klo 17.30. Tervetuloa edistämään omaa hyvinvointiasi ja muuttamaa elintapojasi paremmaksi!

Lue lisää

Voimaharjoittelun alkuun (3 kk)

Haluatko kasvattaa lihasmassaa, saada lisää voimaa ja tehoa kuntosaliharjoitteluun tai löytää uusia liikkeitä oman harjoittelusi tueksi? Voimaharjoittelun alkuun -pienryhmä auttaa sinua pääsemään kuntosalilla uuteen vauhtiin 26.1. alkaen!

Lue lisää

Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk)

Kestosuosikki Kehonmuokkaus-pienryhmä käynnistyy jälleen tammikuussa 27.1.2021!

Lue lisää

Kehonhuoltoa kiireisille (1 kk)

Unohtuuko sinultakin kehonhuolto arjen kiireiden keskellä? Liikutko mielelläsi, mutta useinmiten täysillä ja tehokkaasti? Kaipaatko pysähdystä oman kehon äärelle? Jos vastasit kyllä, niin Kehonhuoltoa kiireisille on pienryhmä juuri sinulle!

Lue lisää

Ryhtiä paremmaksi ​​​​​​​(2 kk)

Istumatyö? Eteenpäin kääntyneet olkapäät? Lantio mutkalla ja alaselkä notkolla? Niska työntyy eteen ja kipuilee? Vai kiinnostaako oma ryhti ja sen ylläpito vaivoja ennaltaehkäisevästi? Olet etsimäni nainen! "Ryhtiryhmä" alkaa 25.2.2021.

Lue lisää

60+ kuntosali (2 kk)

Turvallista kuntosaliharjoittelua yli 60-vuotiaille naisille maanantaisin 11.00 naistenpäivästä 8.3. alkaen. Tutustutaan yhdessä laitteisiin, kokeillaan uusia liikkeitä ja haetaan haastetta vanhoihin rutiineihin. Kaikki turvallisesti yhdessä kuntoillen personal trainerin ohjauksessa.

Lue lisää