Varmaan vauhtiin pienryhmässä!

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä, noin 6-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja ryhmän tavoitteiden mukaisesti tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi tai kehonhuoltoasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan juuri sille ryhmälle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, vain 79 €/kk! Alkavien ryhmien aikataulut näet alta, kaikkien ryhmien kuvaukset löydät sivun alaosasta.


Alkavat ryhmät

30.9. Kilot pois 2

27.10. Crosstraining​


Ilmoittaudu alta tai verkkokaupassa!
Täynnä olevista ryhmistä voi kysellä vapautuvia paikkoja valmentajilta.

Kilot pois 2 (3 kk) TÄYNNÄ

Syksyn toinen kilot pois -pienryhmä alkaa to 30.9.2021 klo 18.00-19.00

Lue lisää

Crosstraining-pienryhmä

Crosstraining-pienryhmästä vaihtelua harjoitteluun alkaen 27.10. kl0 17.00.

Lue lisää


Kaikki pienryhmät

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta. Enimmäkseen ryhmät starttaavat syksyisin elo-syyskuussa, vuoden alussa tammi-helmikuussa sekä ennen kesää huhti-toukokuussa, mutta myös muina aikoina kannattaa olla kuulolla! Ajankohtaiset ryhmät näkyy yläpuolella olevalla listalla!


Kehonhuoltoa kiireisille (1 kk)

Lue lisää

Unohtuuko sinultakin kehonhuolto arjen kiireiden keskellä? Liikutko mielelläsi, mutta useinmiten täysillä ja tehokkaasti? Kaipaatko pysähdystä oman kehon äärelle? Jos vastasit kyllä, niin tämä pienryhmä on juuri sinulle!

Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk)

Lue lisää

Jos tavoitteesi on pudottaa painoa tai kiinteytyä, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla ymmärrät, miten helppoa painonpudotus on, kun sinulla on siihen oikeat avaimet. Ymmärrät myös millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteena on kiinteytyä. Tässä valmennuksessa laitetaan rasva palamaan!

Ryhtiä paremmaksi ​​​​​​​(2 kk)

Lue lisää

Istumatyö? Eteenpäin kääntyneet olkapäät? Lantio mutkalla ja alaselkä notkolla? Niska työntyy eteen ja kipuilee? Vai kiinnostaako oma ryhti ja sen ylläpito vaivoja ennaltaehkäisevästi? Olet etsimäni nainen!