Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!


Syksyn 2020 alkavat pienryhmävalmennukset

Unelmasalin Personal training -tiimi on kasvanut kevään aikana kahdella uudella alan ammattilaisella. Kasvaneen tiimin myötä syksyn valmennuskattaus on monipuolinen!

Lue alta lisää tulevista valmennuksista sekä valmentajista. Ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä.

PSST! VIP-jäsenenä saat koko kurssista -10 %! Rekisteröidy täällä, tai kirjaudu sisään sivun ylälaidasta niin saat alennuksen.


Ryhmän valmentajana toimii Henna-Riikka Miilumäki.

Kilot pois -pienryhmät (3 kk)

Toivottu toinen ryhmä aloittaa torstaina 1.10.! Tervetuloa edistämään omaa hyvinvointiasi ja muuttamaa elintapojasi paremmaksi.

Lue lisää

Ryhmän valmentajana toimii personal trainer Janika Hautala

Kehonmuokkaus-pienryhmät
​​​​​​​(3 kk)

Kestosuosikki Kehonmuokkaus-pienryhmiä käynnistyy syksyllä kaksin kappalein! Ensimmäinen alkaa 24.8. ja toinen 15.9.2020. Kumpi sopii sinulle paremmin?

Lue lisää

Crosstraining-pienryhmä
​​​​​​​(2 kk)

Crosstraining -pienryhmä on täällä taas! Kaipaatko harjoitteluun oikeita tekniikoita sekä hauskuutta? Tule mukaan pienryhmään, joka starttaa 1.9.2020.

Lue lisää

Ryhmän valmentajana toimii personal trainer Tiina Lehtineva.

Ryhtiä paremmaksi -pienryhmä
​​​​​​​(2 kk)

Istumatyö? Eteenpäin kääntyneet olkapäät? Lantio mutkalla ja alaselkä notkolla? Niska työntyy eteen ja kipuilee? Vai kiinnostaako oma ryhti ja sen ylläpito vaivoja ennaltaehkäisevästi? Olet etsimäni nainen! "Ryhtiryhmä" alkaa 17.9.2020.

Lue lisää

Ryhmän valmentajana toimii personal trainer Henna-Riikka Miilumäki.

Nuorten unelmastartti –pienryhmä
​​​​​​​(2 kk)

Tämä pienryhmä on tarkoitettu sinulle 14-17 vuotias nuori nainen! Tule mukaan treenaamaan samanhenkisessä porukassa ilman paineita ja aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Valmennus alkaa 27.8.

Lue lisää