Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 4-9 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!

Kevään 2021 pienryhmävalmennukset

Ennen kesää starttaa monipuolinen kattaus uusia pienryhmiä! Lue lisää ryhmistä alta.

9.4. Avaimet leuanvetoon
12.4.
Juoksu
13.4. Energisenä kesään
21.4. Kilot pois
28.4. Kuntoon ulkoliikunnalla
3.5. Polkien kuntoon
19.5. Kunnon Ruokaa

Ilmoittautumiset ovat auki NYT!
Pienryhmän hinta on 79 €/kk, eli alle 20 €/kerta. Pienryhmään osallistuminen ei vaadi Unelmasalin jäsenyyttä.

PSST! VIP-jäsenenä saat koko kurssista -10 %! Rekisteröidy täällä, tai kirjaudu sisään sivun ylälaidasta niin saat alennuksen.


Avaimet leuanvetoon (1 kk)

Tavoitteena saada Se Ensimmäinen leuanveto tai muutama leuanveto lisää? Tiedätkö mitkä lihakset liikkeessä tekevät töitä? Mitä lihaksia sinun tulisi vahvistaa, jotta leuanvetosi kehittyisi? Pienryhmässä saat vastaukset näihin kysymyksiin! Aloitamme 9.4.2021.

Lue lisää

Juoksu (2 kk)

Oletko aina miettinyt miten ihmiset jaksavat juosta? Haluaisitko saada uutta intoa ja vaihtelevuutta lenkkeilyyn sekä kehittää peruskuntoasi? Juoksu-pienryhmä starttaa maanantaina 12.4.2021.

Lue lisää

Energisenä kesään (2 kk)

Onko vuosi lähtenyt tahmeasti käyntiin? Kaipaatko lisää energiaa ja kevyttä oloa kesäksi? Energisenä kesään -pienryhmä haastaa sinua kohottamaan kuntoasi ja virkistämään niin kehoasi kuin mieltäsi, sopivasti keho kuntoon ennen kesää! Aloitamme tiistaina 13.4.2021.

Lue lisää

Kilot pois (2 kk)

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua ja syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille! Ryhmä aloittaa 21.4.2021.

Lue lisää

Kuntoon ulkoliikunnalla (2 kk)

2 kk mittainen pienryhmä, jossa tavoitteena on tutustua ulkona liikkumisen saloihin. Tapaamisilla treenaamme erilaisissa maastoissa ulkona omaa kehoa ja erilaisia välineitä käyttäen. Ryhmä aloittaa keskiviikkona 28.4.2021.

Lue lisää

Polkien kuntoon (2 kk)

Tiedätkö, minne suuntaat tämän kesän pyörälenkkisi? Millaiset varusteet pyöräilija tarvitsee ja mitä kannattaa ottaa mukaan pidemmälle lenkille? Polkien kuntoon -ryhmästä saat parhaat vinkit reitteihin ja tekniikoihin, joilla parannat kuntoasi ja vauhtiasi pyöräillen läpi kesän! Aloitus 3.5.2021.

Lue lisää

Kunnon ruokaa (1+1 kk)

Oletko miettinyt, kuinka suuri merkitys ravitsemuksella on hyvinvoinnille ja fyysisen suorituskyvyn kehittymiselle? Mitä ne energiaravintoaineet olivatkaan ja missä määrin niitä tulisi saada? Kunnon ruokaa -pienryhmä alkaa 19.5.2021.

Lue lisää