Pienryhmävalmennus

Ilmoittautuminen alkusyksyn 2022 pienryhmävalmennuksiin käy kuumana! Valitse mieluisin ja pääset varmaan vauhtiin 6-12 hengen porukalla oman valmentajan johdolla.
Syksyn 2022 pienryhmien valmentajina toimivat personal trainerit Henna-Riikka, Piia ja Janika.

Syksyn 2022 pienryhmien valmentajina toimivat personal trainerit Henna-Riikka, Piia ja Janika.


Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi, kehonhuoltoasi ja hyvinvointiasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, alkaen 59 €/kk. Ryhmien aikataulut näet alta ja kaikkien ryhmien sisällöt löydät sivun alaosasta.

Muistathan, että maksuksi käy myös liikuntarahat: Smartum, Tyky, ePassi ja Eazybreak!

Ilmoittaudu alta tai verkkokaupassa!

Syksyn 2022 pienryhmät

Kaikki pienryhmät

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta. Enimmäkseen ryhmät starttaavat syksyisin elo-syyskuussa, vuoden alussa tammi-helmikuussa sekä ennen kesää huhti-toukokuussa, mutta myös muina aikoina kannattaa olla kuulolla! Ajankohtaiset ryhmät näkyvät yläpuolella olevalla listalla!


Voimaa toimintakykyyn 60+ keskiviikona 17.8. alkaen

Lue lisää

Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille naisille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai joiden liikuntaharrastukset ovat esimerkiksi koronan vuoksi jääneet. Ryhmän tavoitteena on kehittää tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista.

Kuntosalicircuit (4 kk) alkaa 18.8.

Lue lisää

Kuntosalicircuit on kuntosalilla tapahtuva fysioterapeutin ohjaama tehokas kiertoharjoittelutreeni. Ryhmän tavoitteena on kehittää nousujohteisesti peruskestävyyttä, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta kuntosalivälineitä hyödyntäen.

Kilot pois (3 kk) alkaa 24.8.2022

Lue lisää

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua sekä syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille.​​​​​​​


Kunnon kohotus -pienryhmä alkaa 25.8. ​​​​​​​

Lue lisää

Liikunnan hyvät terveysvaikutukset tiedetään, mutta miten saada liikunta pysymään mukana arjessa? Kunnon kohotus -pienryhmässä saat uutta virtaa, suunnitelmallisuutta ja pysyvyyttä liikkumiseesi. Tämä pienryhmä antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut hyvään ja pysyvään kuntoon. Tapaamisten aikana opit liikkumaan monipuolisesti sellaisella tavalla, joka edistää terveyttäsi ja parantaa vireystilaasi arjessa.

Kivuton niska-selkä -pienryhmä alkaa 7.9.

Lue lisää

Kivuton Niska-Selkä -pienryhmä on fysioterapeutin ohjaama kahdeksan viikon pienryhmä valmennus. Ryhmässä keskitytään niska-hartiaseudun sekä selän alueen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Ryhmässä opit monipuolisesti, mitkä asiat vaikuttavat oireiden syntyyn. Valmennuksen edetessä opit mm. parantamaan keskivartalon hallintaa sekä ennaltaehkäisemään kiputiloja ja näin huoltamaan kehoa itse.

Olen tyytyväinen siihen miten hyvin tietoa saa omasta unesta, liikkumisesta, stressistä ja palautumisesta. Sen avulla valmentajani saa räätälöityä treeniohjelman itselle sopivaksi. Suurin yllätys oli huomattava ero etätyön ja lähityön kohdalla. Koen saaneeni hyötyä mittauksesta” -Tarja

Pysyvä muutos-pienryhmävalmennus alkaa 29.8.

FirstBeat Life™ -mittarin sisältävä uutuus valmennus alkaa elokuussa!

Lue lisää

Oletko kyllästynyt aloittamaan aina syksyllä kunnonkohotuksen uudelleen? Mitä, jos tänä syksynä aloittaisit viimeisen kerran ja tekisit pysyvän muutoksen? Lue lisää klikkaamalla!


Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk) alkaa 5.9.2022

Lue lisää

Jos tavoitteesi on pudottaa painoa tai kiinteytyä, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla ymmärrät, miten helppoa painonpudotus on, kun sinulla on siihen oikeat avaimet. Ymmärrät myös millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteena on kiinteytyä. Tässä valmennuksessa laitetaan rasva palamaan!

Vahva minä-pienryhmä alkaa 6.9.

Lue lisää

Kaipaatko uutta kipinää kuntosaliharjoitteluun? Tuntuuko että harjoittelusi junnaa paikoillaan? Vahva minä-pienryhmässä saat uusia vinkkejä ja työkaluja saliharjoitteluun. Ryhmässä tehdään liikkeitä vapailla painoilla joiden avulla kehonhallintasi paranee sekä opit uusia liiketekniikoita.