Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!


Keväällä 2020 alkavat pienryhmävalmennukset

Toivottu juoksukoulu alkaa huhtikuussa

Oletko suunnitellut juoksuharrastuksen aloittamista? Jo perinteeksi muodostunut Juoksukoulu alkaa taas huhtikuussa ja ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Lue lisää

Kuntoon ulkoliikunnalla-pienryhmä

Kesän kolkuttaessa ovella, alkaa sopivasti tiivis 2 kuukauden pienryhmä, missä kroppa laitetaan kuntoon ulkona liikkuen. Tapaamiset järjestetään ulkona torstaisin klo 17-18. Ulkoliikunnan saloihin sinut tutustuttaa 16.4.2020 alkaen Personal trainer Marjo.

Lue lisää

Kehonmuokkaus-pienryhmät KÄYNNISSÄ

Ensimmäinen ryhmä alkoi 27.1., joka on täynnä. Suuren kysynnän vuoksi olemme avanneet ilmoittautumisen myös toiseen ryhmään, joka alkaa tiistaina 18.2.

Lue lisää

Keskivartalo ja pakara -pienryhmä KÄYNNISSÄ

Haaveiletko litteästä vatsasta ja vahvoista pakaroista? Intensiivinen, kahden kuukauden pienryhmä keskittyy näihin monen naisen ongelmakohtiin. Pienryhmän ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 5.2. ja ilmoittautuminen on nyt avoinna!

Lue lisää