Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä, noin 6-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja ryhmän tavoitteiden mukaisesti tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi tai kehonhuoltoasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan juuri sille ryhmälle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, vain 79 €/kk! Alkavien ryhmien aikataulut näet alta, kaikkien ryhmien kuvaukset löydät sivun alaosasta.


Alkavat ryhmät

27.10. Crosstraining​


Ilmoittaudu alta tai verkkokaupassa!
Täynnä olevista ryhmistä voi kysellä vapautuvia paikkoja valmentajilta.


Crosstraining -pienryhmästä vaihtelua harjoitteluun! Tapaamiset 27.10. alkaen.

Lue lisää


Kaikki pienryhmät

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta. Enimmäkseen ryhmät starttaavat syksyisin elo-syyskuussa, vuoden alussa tammi-helmikuussa sekä ennen kesää huhti-toukokuussa, mutta myös muina aikoina kannattaa olla kuulolla! Ajankohtaiset ryhmät näkyy yläpuolella olevalla listalla!


Body&Mind (2-3kk)

Lue lisää

Ryhmässä opettelemme ilmaisemaan itseämme liikkeen voimin ja autamme mieltämme rauhoittumaan erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Ryhmässä opit turvallisessa ja lempeässä ympäristössä pysähtymään, kuuntelemaan itseäsi sekä kehosi tarpeita.


Kehonhuoltoa kiireisille (1 kk)

Lue lisää

Unohtuuko sinultakin kehonhuolto arjen kiireiden keskellä? Liikutko mielelläsi, mutta useinmiten täysillä ja tehokkaasti? Kaipaatko pysähdystä oman kehon äärelle? Jos vastasit kyllä, niin tämä pienryhmä on juuri sinulle!


Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk)

Lue lisää

Jos tavoitteesi on pudottaa painoa tai kiinteytyä, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla ymmärrät, miten helppoa painonpudotus on, kun sinulla on siihen oikeat avaimet. Ymmärrät myös millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteena on kiinteytyä. Tässä valmennuksessa laitetaan rasva palamaan!


Kilot pois (3 kk)

Lue lisää

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua sekä syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille.​​​​​​​


Kuntosali (1kk)

Lue lisää

Kuntosalin starttikurssi sopii aloittelevalle kuntoilijalle, jolle kuntosali on uusi juttu tai edellisestä kerrasta on aikaa. Neljän tapaamisen pikakurssilla tutustumme kuntosalin laitteisiin, perusvälineisiin, toistomääriin, painoihin sekä oman kuntoilun rytmittämiseen.


Painonnostotekniikat (1kk)

Lue lisää

Oikea tekniikka on vielä tärkeämpi osa painonnostoharjoittelua kuin voima! Kurssille voit osallistua vasta-alkajana taikka jo kokoneempana liftaajana. Neljän tapaamisen tiiviillä kurssilla opettelemme maastavedon, rinnallevedon, kyykyn sekä penkkipunnerruksen oikeat tekniikat ja variaatiot.


Ryhtiä paremmaksi ​​​​​​​(2 kk)

Lue lisää

Istumatyö? Eteenpäin kääntyneet olkapäät? Lantio mutkalla ja alaselkä notkolla? Niska työntyy eteen ja kipuilee? Vai kiinnostaako oma ryhti ja sen ylläpito vaivoja ennaltaehkäisevästi? Olet etsimäni nainen!