Pienryhmävalmennus

Alkuvuoden 2023 pienryhmävalmennuksiin on ilmoittautuminen auki!

Alkuvuoden pienryhmien valmentajina toimii Personal trainerit Janika Hautala, Piia Iloniemi, Henna-Riikka Miilumäki ja Minna Liusvaara.

Alkuvuoden 2023 pienryhmävalmennus valikoimasta löytyy kaikille jotain!

Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi, kehonhuoltoasi ja hyvinvointiasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, alkaen 59 €/kk. Ryhmien aikataulut näet alta ja kaikkien ryhmien sisällöt löydät sivun alaosasta.

Muistathan, että maksuksi käy myös liikuntarahat: Smartum, Tyky, ePassi ja Eazybreak!

Alkuvuoden 2023 pienryhmät!


Katso tarkemmat tiedot ryhmistä alta!

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta. Enimmäiset ryhmät starttavat tammi-helmikuussa. Ennen kesää julkaistaan lisää ryhmiä maalis-huhtikuussa. Syksyn ryhmät julkaistaan aina kesä-heinäkuussa.

Voimaa toimintakykyyn 60+ alkaa 4.1.2023!

Lue lisää

Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille naisille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai joiden liikuntaharrastukset ovat esimerkiksi koronan vuoksi jääneet. Ryhmän tavoitteena on kehittää tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista.

Kuntosalicircuit (4 kk) alkaa 5.1.2023

Lue lisää

Kuntosalicircuit on kuntosalilla tapahtuva fysioterapeutin ohjaama tehokas kiertoharjoittelutreeni. Ryhmän tavoitteena on kehittää nousujohteisesti peruskestävyyttä, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta kuntosalivälineitä hyödyntäen.

Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk) alkaa 23.1.2023.

Lue lisää

Jos tavoitteesi on pudottaa painoa tai kiinteytyä, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla ymmärrät, miten helppoa painonpudotus on, kun sinulla on siihen oikeat avaimet. Ymmärrät myös millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteena on kiinteytyä. Tässä valmennuksessa laitetaan rasva palamaan!


Ryhmän valmentajana toimii osaava personal trainer Piia Iloniemi

Keho kuntoon-pienryhmä starttaa 25.1.2023
​​​​​​​(kesto 3kk)

Lue lisää

Haluatko säännöllisen liikunnan mukaan arkeesi loppuvuodeksi? Kaipaatko aineenvaihdunnallesi ja virkeydellesi boostia ennen joululomia?

Oli tavoitteenasi painonhallinta, peruskunnon kohotus tai ihan vaan liikunnan ilon löytäminen ja sovittaminen arkeen, on tämä ryhmä sinua varten!


Kilot pois (kesto 3kk) alkaa jälleen 25.1.2023.

Lue lisää

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua sekä syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille.​​​​​​​


Olen tyytyväinen siihen miten hyvin tietoa saa omasta unesta, liikkumisesta, stressistä ja palautumisesta. Sen avulla valmentajani saa räätälöityä treeniohjelman itselle sopivaksi. Suurin yllätys oli huomattava ero etätyön ja lähityön kohdalla. Koen saaneeni hyötyä mittauksesta” -Tarja

Suosittu Pysyvä muutos-pienryhmävalmennus alkaa 31.1.2023 (kesto 6kk)

Elokuussa 2022 alkoi FirstBeat Life™ -mittarin sisältävä uutuus valmennus pysyvä muutos, jonka suosion vuoksi uusi ryhmä alkaa myös tammikuussa!

Lue lisää

Oletko kyllästynyt aloittamaan aina syksyllä kunnonkohotuksen uudelleen? Mitä, jos tänä syksynä aloittaisit viimeisen kerran ja tekisit pysyvän muutoksen? Lue lisää klikkaamalla!


Kilot pois-ryhmä alkaa 26.1.2023 (kesto 3kk)

Lue lisää

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua sekä syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille.​​​​​​​