Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti kerran viikossa valmentajan johdolla.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!


Keväällä 2020 alkavat pienryhmävalmennukset

Kilot pois ja kiinteäksi

Tässä ryhmässä edistät omaa hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi paremmiksi. Ryhmä alkaa torstaina 16.1.2020 klo 17.00. Ilmoittautuminen on avoinna!

Lue lisää

Kehonmuokkaus-pienryhmä

Aloita vuosi tehokkaasti Unelmasalin pienryhmävalmennuksessa! Ryhmä alkaa maanantaina 27.1. klo 19.00. Ilmoittautuminen on avoinna nyt!

Lue lisää

60+ naisten kuntoryhmä

60+ naisten kuntoryhmä kokoontuu Unelmasalilla torstaisin klo 11.00. Voit aloittaa koska vain!

Lue lisää


Myöhemmin keväällä alkavat ryhmät

Juoksukoulu

  • Eväitä juoksuharrastuksen aloittamiseen tai kannustusta vaikkapa juoksutapahtumaan osallistumiseen. Juoksukoulu alkaa keväällä 2020. Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset Marjo Tainiolle, marjo@unelmasali.fi


Crosstraining

  • Crosstraining -pienryhmässä harjoitellaan monipuolisia harjoituksia niin oman kehon painolla kuin lisäpainojakin käyttäen. Harjoittelu kehittää kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Lisätietoja ryhmästä saat Janika Hautalalta, janika@unelmasali.fi