Unelmasalin Personal Training -palvelut

Unelmasalin personal training -tiimi on valmis auttamaan sinua matkallasi kohti tavoitteitasi! Tutustu valmentajiimme ja palveluihimme ja valitse sinulle sopivin matkakumppani!

Meistä jokainen tarvitsee välillä ulkopuolisen tukea ja neuvoja. Murheet voivat olla pieniä tai suurempia, ethän epäröi pyytää apua, sillä autamme mielellämme! Jos olet epävarma siitä, millainen valmennus sinulle sopisi, ota rohkeasti yhteyttä ja varataan aika vaikkapa juttelun merkeissä. Tule matalalla kynnyksellä sen sijaan, että jäät yksin epäröimään.

Miksi minun kannattaisi treenata Personal trainerin kanssa?

Personal trainereina me autamme sinua pääsemään tavoitteisiin lähtötasostasi riippumatta. Olipa tavoitteesi aktiivisempi arki, motivaation löytäminen, painonpudotus, kestävyyskunnon kehittäminen, voiman lisääminen tai aivan jokin muu, yhdessä löydämme varmasti sinulle sopivan tavan liikkua. Me olemme ammattilaisia ja haluamme että Sinä onnistut.

Autamme sinua löytämään motivaatiota jatkaa silloinkin, kun treeni ei tunnu kulkevan. Kannustava asenne auttaa jaksamaan tahmeimmankin vaiheen yli! Aina tuloksia ei synny nopeasti, mutta se ei olekaan pääasia. Pienin askelin synnytät itsellesi uusia tapoja ja parannat hyvinvointiasi. Töitä emme tee puolestasi, mutta voit olla varma että kaikki on mahdollista kun Unelmasalin PT kulkee rinnallasi!​​​


Pienryhmävalmennus

Syksyn 2024 pienryhmävalmennukset on nyt julkaistu! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Kun varaat paikan valmennukseen 7.7.2024 mennessä saat valmennukseen early bird-alen. Lue lisää ryhmistä alta!

Lue lisää

Personal training -hinnasto

Tarpeita on niin monta kuin ihmisiäkin. Sen vuoksi haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli henkilökohtainen valmennus kiinnostaa!

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Unelma huolenpito -valmennus on henkilökohtainen hyvinvointipalvelu, joka auttaa oivaltamaan valintojesi vaikutuksia stressiin, palautumiseen, uneen ja liikuntaan Firstbeat life -mittalaitteella mitatun tiedon avulla.

Lue lisää