Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Valitse sinulle sopiva valmentaja

Oma valmentaja ei välttämättä tarkoita tiukkaa kalorien laskentaa ja kurinalaista treenaamista. Ajattele valmentajaa henkilökohtaisena kumppaninasi, joka pysyy rinnallasi matkasi varrella. Vaikka sinulle sopisikin paremmin yksin treenaaminen, personal trainerin avulla löydät taatusti tavoitteitasi tukevan tavan liikkua.

Olkoon tarpeesi yksi tapaaminen tai vuosien mittainen yhteistyö, olet meille yhtä tärkeä!

Valmentajaan kannattaa aina tutustua hieman ennen valmennuksen aloittamista. Näin löydät juuri sinulle sopivan henkilön. Mitkä ovat valmentajan vahvuudet ja työskentelytavat? Henna-Riikka on kiinnostunut erityisesti työskentelemään pitkien elämäntapamuutosten parissa, Janikan kanssa treenatessa tehokkuus on taattu ja Tiina kasvattaa mielellään kanssasi niin rutiinia kuin voimaakin.

Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää, mikäli et ole varma, kenen kanssa haluaisit lähteä työskentelemään tai et oikein tiedä millainen valmennus sinulle sopisi. Autamme mielellämme!


Unelmasalin personal trainerit

Tiina Lehtineva

Lue lisää

Tiinan vahvuudet ovat voimaharjoittelu, kuntosalin tehokeinot, arvopohjainen valmennus, matalan kynnyksen liikunta, ryhti ja kehonhuolto.

Haluan olla sinulle peili, joka näkee missä mennään ja ohjaa kohti oikeita valintoja. Valmentajana työskentelen arvopohjaisesti huomioiden asiakkaani resurssit ja tavoitteet. - Tiina


Henna-Riikka Miilumäki

Lue lisää

Henna-Riikan vahvuudet ovat Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, liikunnan aloittaminen, elämäntapamuuttujat, toiminnallinen harjoittelu ja kuntosaliharjoittelu.

Valmentajana haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sisäisen motivaation avulla. Jätetään yhdessä vaa’an tuijottaminen ja painon jojoilu sivuun ja nautitaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. - Henna-Riikka


Janika Hautala

Lue lisää

Janikan vahvuudet ovat painonpudotus, kiinteytyminen, kestävyyskunnon kehittäminen, terveysliikunta ja hyvinvointi.

Miltä kuulostaisi vahvempi keho ja virkeämpi mieli, jotka auttavat sinua jaksamaan niin työssäsi kuin kaikissa arjen haasteissa? Mennään yhdessä kohti tavoitteitasi hikisillä ja hauskoilla treeneillä! - Janika


Personal training -hinnasto

Tarpeita on niin monta kuin ihmisiäkin. Sen vuoksi haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli henkilökohtainen valmennus kiinnostaa!

Lue lisää

Varmaan vauhtiin pienryhmässä!

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä, noin 6-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää

Uudet trainerit esittäytyy: lue vastaukset kuuteen kysymykseen

Me Unelmasalin uudet personal trainerit Tiina ja Henna-Riikka istuimme alas ja vastasimme omaan ammattiimme ja liikkumiseen liittyviin kuuteen kysymykseen.

Lue lisää