Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Valitse sinulle sopiva valmentaja

Oma valmentaja ei välttämättä tarkoita tiukkaa kalorien laskentaa ja kurinalaista treenaamista. Ajattele valmentajaa henkilökohtaisena kumppaninasi, joka pysyy rinnallasi matkasi varrella. Vaikka sinulle sopisikin paremmin yksin treenaaminen, personal trainerin avulla löydät taatusti tavoitteitasi tukevan tavan liikkua.

Olkoon tarpeesi yksi tapaaminen tai vuosien mittainen yhteistyö, olet meille yhtä tärkeä!

Valmentajaan kannattaa aina tutustua hieman ennen valmennuksen aloittamista. Näin löydät juuri sinulle sopivan henkilön. Mitkä ovat valmentajan vahvuudet ja työskentelytavat? Henna-Riikka on kiinnostunut erityisesti työskentelemään pitkien elämäntapamuutosten parissa, Janikan kanssa treenatessa tehokkuus on taattu ja Piia auttaa iloisesti tsempaten esimerkiksi voimaharjoittelun alkuun.

Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää, mikäli et ole varma, kenen kanssa haluaisit lähteä työskentelemään tai et oikein tiedä millainen valmennus sinulle sopisi. Autamme mielellämme!


Unelmasalin personal trainerit

Janika Sorila

Lue lisää

Janikan vahvuudet ovat painonpudotus, kiinteytyminen, kestävyyskunnon kehittäminen, terveysliikunta ja hyvinvointi.

Miltä kuulostaisi vahvempi keho ja virkeämpi mieli, jotka auttavat sinua jaksamaan niin työssäsi kuin kaikissa arjen haasteissa? Mennään yhdessä kohti tavoitteitasi hikisillä ja hauskoilla treeneillä!

- Janika

Piia Iloniemi

Lue lisää

Piian vahvuudet ovat voimaharjoittelu, lihasmassan kasvatus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämäntapamuutokset ja kuntosaliharjoittelun aloittaminen.

Valmentajana tahdon auttaa sinua löytämään omiin arvoihisi ja arkeesi sopivat työkalut ja toimintatavat, jotka auttavat muutoksen toteuttamisessa ja kantavat pitkälle. Haluan auttaa sinua löytämään liikkumisen ilon ja armollisuuden itseäsi kohtaan!​​​​​​​

Personal training also in English.

- Piia


Anna Peltola

Lue lisää

Annan vahvuudet ovat monipuoliseen liikunta- ja terveysosaamiseen pohjaavat turvalliset ja luovat tavat tukea elämäntapamuutostasi, liikuntaharrastuksen aloitustasi tai toiminnallista- sekä kuntosaliharjoitteluasi. Hänen erityisosaamisenaan on lihasmassan kasvatus.

Hyppää kyytiin energiseen ja liikunnan ilosta nautiskelevaan elämäntapaan. Arvosi, toiveesi ja asettamasi tavoitteet ovat lähtökohta kaikelle tekemiselle. Lupaan olla joustava ja luova joukkuepelaaja, sinun lähtökohdistasi, hyvinvoinnin tiellä.

- Anna


Minna Liusvaara

Lue lisää

Minnan vahvuudet valmentajana ovat mielikuvitukselliset ja lempeät tavat lähestyä liikuntaa ja ravintoa. Tavoitteena on löytää yksilölle mieluisin muoto ja pysyvä muutos elämäntapoihin. Hiljaa hyvä tulee!

Pitkän joukkueurheilutaustan vuoksi minulle yhteen hiileen puhaltaminen on lähtökohta. Jokainen meistä saa olla millainenitse haluaa ja autan mielelläni sinua olemaan paras versio itsestäsi.

- Minna

Fysioterapeuttimme:

Henna-Riikka Miilumäki

Lue lisää

Henna-Riikan vahvuudet ovat Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, liikunnan aloittaminen, elämäntapamuuttujat, toiminnallinen harjoittelu ja kuntosaliharjoittelu.

Valmentajana haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sisäisen motivaation avulla. Jätetään yhdessä vaa’an tuijottaminen ja painon jojoilu sivuun ja nautitaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta.

​​​​​​​ - Henna-RiikkaPersonal training -hinnasto

Tarpeita on niin monta kuin ihmisiäkin. Sen vuoksi haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli henkilökohtainen valmennus kiinnostaa!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

NYT on viimeistään aika ilmoittautua syksyllä alkaviin pienryhmävalmennuksiin! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Lue lisää ryhmistä alta.

Lue lisää