Personal training -hinnasto

Tarpeita on niin monta kuin ihmisiäkin. Sen vuoksi haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli henkilökohtainen valmennus kiinnostaa!

Ensimmäinen askel

PT-vartti

Maksuton kartoitushetki personal trainerin kanssa sinulle, joka olet epävarma siitä, millainen valmennus sopisi juuri sinulle. Yhdessä valmentajan kanssa etsitään sinulle sopivin vaihtoehto! Kesto 15-30 min.

Unelmatreeni

Unelmasalilla tarjoamme sinulle yhden ilmaisen unelmatreenin personal trainerin opastuksella. Unelmatreenissä kartoitamme tilanteesi sekä tavoitteesi ja selvitämme, millainen harjoittelu sopisi sinulle. Kesto 45 min.


Ohjaukset ja ohjelmat

Tapaamiskerta 47 €

Personal trainerin ohjaama harjoitus tai keskusteluhetki sinun toiveidesi mukaan. Kesto 45 min.

Harjoitusohjelma 99 €

Sisältää alkukartoituksen, räätälöidyn harjoitusohjelman ja ohjelman läpikäynnin.


Valmennuspaketit

PT6 360 €/kk (DUO 269 €/kk/hlö)

Sisältää kuusi tapaamista kuukaudessa.

Sopii sinulle joka kaipaat intensiivistä harjoittelua. Sinulla selkeä tavoite, jota kohti pyrkiä tai toisaalta halu saada tukea ja turvaa kuntoilun aloittamiseen.

PT4 279 €/kk (DUO 209 €/kk/hlö)

Sisältää neljä tapaamista kuukaudessa.

Sopiva paketti sinulle, joka haluat aloittaa kuntoilusi tehokkaasti ja turvallisesti. Haluat harjoitteluusi säännöllisyyttä ja pysyvyyttä sekä etenet tarkoituksellisesti kohti omaa tavoitettasi.

PT2 159 €/kk (DUO 119 €/kk/hlö)

Sisältää kaksi tapaamista kuukaudessa

Sopii sinulle joka haluat aloittaa harjoittelun maltillisesti ja turvallisesti valmentajan opastuksella. Paketti sopii myös sinulle jolla on jo vankka pohja harjoitteluun, mutta kaipaat ehkä uusia vinkkejä ja buustia treenaamiseen.

Kaikki valmennuspaketit (PT2, PT4 ja PT6) sisältävät alkukartoituksen, räätälöidyt harjoitusohjelmat, niiden päivitykset ja ohjaukset, ravintoneuvonnan, tapaamis-/treenikerrat Pt:n kanssa sekä InBody-mittauksen.

DUO-hinnat ovat voimassa, kun varaatte valmennuksen yhdessä ystävän kanssa. Saatte yhteisen harjoitusohjelman ja tapaatte valmentajaa yhteisillä käynneillä. Muutoin sisältö on sama.


Mittaukset

InBody-mittaus 35 €

InBody 770 -mittauslaite tarjoaa tarkimman rasvaprosentin, lihasmassan ja rasvamassan lisäksi yksityiskohtaisimmat viskeraalirasvan ja nestetasapainon tulokset. Personal trainer käy kanssasi tulokset läpi sekä antaa niiden pohjalta vinkkejä harjoitteluusi. Varaa aikaa mittaukseen 15-30 minuuttia.

Lue lisää InBody-mittauksesta täältä.

FirstBeat-mittaus ja ohjelma 199 €

Personal trainerin tekemä analyysi ja palaute kolmen vuorokauden mittauksesta. Pakettiin sisältyy myös harjoitusohjelma, joka kootaan toiveittesi ja tulosten perusteella. Kysy lisää valmentajiltamme!

Lihaskuntotestaus 39 €

Testi tehdään personal trainerin valvonnassa, joten voit varmistua liikkeiden oikeellisuudesta ja turvallisuudesta. Kuntotestauksen tulosten pohjalta personal trainer suosittelee sinulle sopivan tavan liikkua ja antaa vinkkejä lihaskuntoharjoitteluun. Varaa testaukseen 30 minuuttia.


Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Varmaan vauhtiin pienryhmässä!

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä, noin 6-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää