Personal training -hinnasto

Tarpeita on niin monta kuin ihmisiäkin. Sen vuoksi haluamme voida räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Yksittäiset kerrat

Harjoitusohjelma 99 €

Sisältää alkukartoituksen, räätälöidyn harjoitusohjelman ja ohjelman läpikäynnin.

Treenikerta 47 €

Personal trainerin ohjaama harjoitus sinun toiveidesi mukaan. Kesto 45 min.


Valmennuspaketit

PT6 360 €/kk

Sisältää kuusi tapaamista kuukaudessa.

Sopii sinulle joka kaipaat intensiivistä harjoittelua. Sinulla selkeä tavoite, jota kohti pyrkiä tai toisaalta halu saada tukea ja turvaa kuntoilun aloittamiseen.

PT4 279 €/kk

Sisältää neljä tapaamista kuukaudessa.

Sopiva paketti sinulle, joka haluat aloittaa kuntoilusi tehokkaasti ja turvallisesti. Haluat harjoitteluusi säännöllisyyttä ja pysyvyyttä sekä etenet tarkoituksellisesti kohti omaa tavoitettasi.

PT2 159 €/kk

Sisältää kaksi tapaamista kuukaudessa

Sopii sinulle joka haluat aloittaa harjoittelun maltillisesti ja turvallisesti valmentajan opastuksella. Paketti sopii myös sinulle jolla on jo vankka pohja harjoitteluun, mutta kaipaat ehkä uusia vinkkejä ja buustia treenaamiseen.

Kaikki valmennuspaketit (PT2, PT4 ja PT6) sisältävät alkukartoituksen, räätälöidyt harjoitusohjelmat, niiden päivitykset ja ohjaukset, ravintoneuvonnan, tapaamis-/treenikerrat Pt:n kanssa sekä InBody-mittauksen.


Mittaukset

InBody-mittaus 35 €

InBody 770 -mittauslaite tarjoaa tarkimman rasvaprosentin, lihasmassan ja rasvamassan lisäksi yksityiskohtaisimmat viskeraalirasvan ja nestetasapainon tulokset. Tulosten perusteella personal trainer antaa neuvoja harjoitteluun. Varaa aikaa mittaukseen 15-30 minuuttia.

Lue lisää InBody-mittauksesta täältä.

Lihaskuntotestaus 39 €

Testi tehdään personal trainerin valvonnassa, joten voit varmistua liikkeiden oikeellisuudesta ja turvallisuudesta. Kuntotestauksen tulosten pohjalta personal trainer suosittelee sinulle sopivan tavan liikkua ja antaa vinkkejä lihaskuntoharjoitteluun. Varaa testaukseen 30 minuuttia.


Janika, Tiina ja Henna-Riikka tekevät töitä suurella sydämellä.

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tapaaminen. Ensimmäinen unelmatreeni valmentajan kanssa on maksuton. Näin pääset kokeilemaan, olisiko Hän matkallesi juuri oikea valmentaja.

Lue lisää

Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää