Pienryhmävalmennus

Syksyn 2024 pienryhmävalmennukset julkaistaan kesäkuussa joten pysy kuulolla!
​​​​​​​Paikkoja on valmennuksiin rajoitetusti, joten varaa paikkasi energisempään vuoteen 2024 ajoissa!

Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi, kehonhuoltoasi ja hyvinvointiasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, alkaen 59 €/kk. Ryhmien aikataulut näet alta ja kaikkien ryhmien sisällöt löydät sivun alaosasta.

Muistathan, että maksuksi käy myös liikuntarahat: Smartum, Tyky, Edenred ja ePassi.
Lue ryhmistä lisää alta!

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta.

Kilot pois-pienryhmä alkaa maanantaina
25.3.2024 klo 17-18.

Lue lisää

Onko toiveena nauttia liikkumisesta ja syömisestä? Kaipaatko vireyttä ja toiminnallisuutta arkeesi?

Uusia treenejä, ravitsemusvinkkejä ja energiaa arkeen saat tästä pienryhmästä! Ryhmässä treenaamme monipuolisesti niin sisällä kuin mahdollisuuksien mukaan ulkonakin, ja treenit soveltuvat jokaiselle niin aloittajille kuin konkareillekin. Kaikkiin treeneihin et tarvitse kuntosalilaitteita! Saat myös yksilöllistä ravitsemusneuvontaa ja -ohjeistusta energiatasojen nousemiseksi sekä kiinteytymiseksi.


Vahvat jalat -pienryhmä alkaa 27.3.2024 klo 17.30-18.30 ​​​​(2kk)

Vahvat jalat -valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada voimaa ja muotoa jalkoihisi. Tässä pienryhmävalmennuksessa pääpaino on alakropan vahvistamisessa.

Lue lisää

Vahvat jalat -valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada voimaa ja muotoa jalkoihisi. Tässä pienryhmävalmennuksessa pääpaino on alakropan vahvistamisessa. Valmennuksessa opit treenaamaan jalkojasi monipuolisesti sekä kehittävästi tekniikat huomioiden! Keskitymme pienryhmän aikana niin pakaroiden kuin myös etu- ja takareisien vahvistamiseen.

Vahva yläkroppa starttaa 28.3.2024 klo 17-18.
​​​​​​​(2kk)
​​​​​​

Vahva yläkroppa -valmennus on juuri sinulle, joka haluat vahvistaa niin keskivartaloa, hartiaseutua ja lapatukea kuin myös käsiä. Tässä pienryhmässä pääpaino on yläkropan vahvistamisessa.

Lue lisää


Tämä pienryhmä sopii juuri sinulle, joka haluat vahvistaa ylävartalosi lihaksia. Ryhmässä opit erilaisia liiketekniikoita sekä kohdistamaan liikkeet halutuille lihasryhmille. Valmennuksessa opit kuormittamaan keskivartaloasi, hartiaseutuasi sekä käsiesi lihaksia. Vahvistamalla ylävartaloasi, edistät yläkropan hyvinvointia sekä parannat ryhtiäsi. Lisäksi lihasvoimaharjoittelun on osoitettu vähentävän niskan ja hartiaseudun kiputiloja.

Toivottu juoksu-pienryhmä alkaa 8.4. klo 18.30-19.30 (5 kertaa)

Tuntuuko juoksu raskaalta tai epämukavalta? Haaveleitko kevyestä askelesta kevät ja kesä lenkkeihin?Kaipaisiko juoksutekniikkasi tsekkausta? Tässä 5 kerran intensiivi valmennuksessa harjoitellaan oikeaa juoksutekniikka ja tehdään erilaisia juoksua tukevia intervalli-, tekniikka-, koordinaatio- ja lihaskuntoharjoitteita. Juoksustasi tulee taloudellisempaa ja rennompaa.

Lue lisää

Tuntuuko juoksu raskaalta tai epämukavalta? Haaveleitko kevyestä askelesta kevät ja kesä lenkkeihin?Kaipaisiko juoksutekniikkasi tsekkausta? Tässä intensiivi valmennuksessa harjoitellaan oikeaa juoksutekniikka ja tehdään juoksua tukevia intervalli-, tekniikka-, koordinaatio- ja lihaskuntoharjoitteita. Juoksustasi tulee taloudellisempaa ja rennompaa.

Juoksun alkeet alkaa keskiviikkona 24.4. klo 17.30!
(Kaksi paikkaa vapaana)


Lue lisää

Juoksun alkeet -pienryhmä on tarkoitettu juoksuharrastusta aloitteleville. Pienryhmän päätavoitteena on oppia nauttimaan juoksusta tutustumalla juoksun saloihin.

Kevään Voimaa toimintakykyyn 60+ -pienryhmä lähtee käyntiin keskiviikkona 24.4.2024 klo 13.00.
(5 viikkoa)
​​​​​​

Lue lisää

Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille naisille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai joiden liikuntaharrastukset ovat esimerkiksi koronan vuoksi jääneet. Ryhmän tavoitteena on kehittää tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista.

Kuntosalicircuit (2 kk) alkaa 18.4.2024

Lue lisää

Kuntosalicircuit on kuntosalilla tapahtuva fysioterapeutin ohjaama tehokas kiertoharjoittelutreeni. Ryhmän tavoitteena on kehittää nousujohteisesti peruskestävyyttä, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta kuntosalivälineitä hyödyntäen.

Ryhmän valmentajana toimii osaava personal trainer Piia Iloniemi.

Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk) alkaa tammikuussa ja helmikuussa 2024!

Lue lisää

Jos tavoitteesi on kiinteytyä ja saada uutta puhtia arkeesi, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla viet treenaamisesi uudelle tasolle! Valmennuksessa treenataan monipuolisesti niin sykettä, perus kuntosalia että liikkuvuuttakin. Valmennuksen opeilla ymmärrät, millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteenasi on kehonmuokkaus ja parempi olo kropassa!

Olen tyytyväinen siihen miten hyvin tietoa saa omasta unesta, liikkumisesta, stressistä ja palautumisesta. Sen avulla valmentajani saa räätälöityä treeniohjelman itselle sopivaksi. Suurin yllätys oli huomattava ero etätyön ja lähityön kohdalla. Koen saaneeni hyötyä mittauksesta” -Tarja

Suosittu Pysyvä muutos-pienryhmävalmennus alkaa jälleen 27.8.2024 klo 18-19.
​​​​​​

Elokuussa alkaa jälleen suosittu FirstBeat Life™ -mittarin sisältävä valmennus pysyvä muutos. Tämän valmennuksen avulla saat pysyviä muutoksia aikaan! Valmennus täyttyy nopeasti joten varaa paikkasi ajoissa!

Lue lisää

Oletko kyllästynyt aloittamaan aina syksyllä kunnonkohotuksen uudelleen? Mitä, jos tänä syksynä aloittaisit viimeisen kerran ja tekisit pysyvän muutoksen? Lue lisää klikkaamalla!


Kuntosalin alkeet-pienryhmä alkaa tammikuussa ja helmikuussa 2024!

Mitä kaikkea kuntosalilla voi tehdä? Miten ihmeessä kaikki laitteet toimii? Oletko vasta aloittanut kuntosali harrastuksen? Haluaisitko aloittaa muttet tiedä miten?
Ryhmien starttipäivät on maanantait 15.1.2024 sekä 19.2.2024. Valitse sinulle sopivampi starttipäivä ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää

Mitä kaikkea kuntosalilla voi tehdä? Miten ihmeessä kaikki laitteet toimii? Oletko vasta aloittanut kuntosali harrastuksen? Haluaisitko aloittaa muttet tiedä miten?

Jos nämä kysymykset osuivat sinuun ja haluat syksysi starttaavan kuin unelma, on tämä valmennus sinulle sopiva. Tavoitteena on tutustua kuntosalilla harjoitteluun sekä arjen liikuntaan, kehonhuoltoa unohtamatta. Ryhmän jälkeen sinulla on valmius ja virta jatkaa treenaamista vuoden loppuun saakka.