Pienryhmävalmennus

Seuraavat pienryhmävalmennukset alkavat elokuussa 2023!

Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi, kehonhuoltoasi ja hyvinvointiasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, alkaen 59 €/kk. Ryhmien aikataulut näet alta ja kaikkien ryhmien sisällöt löydät sivun alaosasta.

Muistathan, että maksuksi käy myös liikuntarahat: Smartum, Tyky, Edenred ja ePassi.

Alkavat pienryhmät:


Katso tarkemmat tiedot ryhmistä alta!

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta.

Voimaa toimintakykyyn 60+ alkaa keskiviikkona 16.8.2023 (3kk)
​​​​​​

Lue lisää

Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille naisille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai joiden liikuntaharrastukset ovat esimerkiksi koronan vuoksi jääneet. Ryhmän tavoitteena on kehittää tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista.

Vahva yläkroppa starttaa 15.8.2023 klo 17-18.
​​​​​​​(2kk)
​​​​​​

Vahva yläkroppa -valmennus on juuri sinulle, joka haluat vahvistaa niin keskivartaloa, hartiaseutua ja lapatukea kuin myös käsiä. Tässä pienryhmässä pääpaino on yläkropan vahvistamisessa.

Lue lisää


Tämä pienryhmä sopii juuri sinulle, joka haluat vahvistaa ylävartalosi lihaksia. Ryhmässä opit erilaisia liiketekniikoita sekä kohdistamaan liikkeet halutuille lihasryhmille. Valmennuksessa opit kuormittamaan keskivartaloasi, hartiaseutuasi sekä käsiesi lihaksia. Vahvistamalla ylävartaloasi, edistät yläkropan hyvinvointia sekä parannat ryhtiäsi. Lisäksi lihasvoimaharjoittelun on osoitettu vähentävän niskan ja hartiaseudun kiputiloja.

Vahvat jalat -pienryhmä alkaa 6.9.2023 klo 17-18.
​​​​​​​(2kk)

Vahvat jalat -valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada voimaa ja muotoa jalkoihisi. Tässä pienryhmävalmennuksessa pääpaino on alakropan vahvistamisessa.

Lue lisää

Vahvat jalat -valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada voimaa ja muotoa jalkoihisi. Tässä pienryhmävalmennuksessa pääpaino on alakropan vahvistamisessa. Valmennuksessa opit treenaamaan jalkojasi monipuolisesti sekä kehittävästi tekniikat huomioiden! Keskitymme pienryhmän aikana niin pakaroiden kuin myös etu- ja takareisien vahvistamiseen.

Kilot pois-valmennus alkaa 17.8.2023 klo 18-19.

Lue lisää

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua sekä syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille.​​​​​​​

Kuntosalin alkeet-pienryhmä alkaa maanantaina 21.8.2023 klo 19.00

Mitä kaikkea kuntosalilla voi tehdä? Miten ihmeessä kaikki laitteet toimii? Oletko vasta aloittanut kuntosali harrastuksen? Haluaisitko aloittaa muttet tiedä miten?

Lue lisää

Mitä kaikkea kuntosalilla voi tehdä? Miten ihmeessä kaikki laitteet toimii? Oletko vasta aloittanut kuntosali harrastuksen? Haluaisitko aloittaa muttet tiedä miten?

Jos nämä kysymykset osuivat sinuun ja haluat syksysi starttaavan kuin unelma, on tämä valmennus sinulle sopiva. Tavoitteena on tutustua kuntosalilla harjoitteluun sekä arjen liikuntaan, kehonhuoltoa unohtamatta. Ryhmän jälkeen sinulla on valmius ja virta jatkaa treenaamista vuoden loppuun saakka.

Kuntosalicircuit (3 kk) alkaa 17.8.2023 ​​​​​​​

Lue lisää

Kuntosalicircuit on kuntosalilla tapahtuva fysioterapeutin ohjaama tehokas kiertoharjoittelutreeni. Ryhmän tavoitteena on kehittää nousujohteisesti peruskestävyyttä, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta kuntosalivälineitä hyödyntäen.

Terveyttä ja energiaa ruuasta alkaa toinen ryhmä 20.9.2023 (neljä tapaamista)

Tämä pienryhmä sopii juuri sinulle, joka haluat saada pysyvät muutokset tasapainoiseen ravitsemukseesi ilman rajoitteita.

Lue lisää

Uskon, että sinulla on valtavasti tietoa siiitä, kuinka sinun tulisi syödä. Tiedon vieminen käytäntöön on kuitenkin usein meille isoin haaste. Tule oppimaan pienryhmään helpot tavat muuttaa ruokailujasi parempaan, juuri sinun kehoasi ajatellen.

Olen tyytyväinen siihen miten hyvin tietoa saa omasta unesta, liikkumisesta, stressistä ja palautumisesta. Sen avulla valmentajani saa räätälöityä treeniohjelman itselle sopivaksi. Suurin yllätys oli huomattava ero etätyön ja lähityön kohdalla. Koen saaneeni hyötyä mittauksesta” -Tarja

Suosittu Pysyvä muutos-pienryhmävalmennus alkaa jälleen 5.9.2023 klo 18-19.
​​​​​​​TÄYNNÄ!

Syyskuussa alkaa jälleen suosittu FirstBeat Life™ -mittarin sisältävä valmennus pysyvä muutos. Tämän valmennuksen avulla saat pysyviä muutoksia aikaan!

Lue lisää

Oletko kyllästynyt aloittamaan aina syksyllä kunnonkohotuksen uudelleen? Mitä, jos tänä syksynä aloittaisit viimeisen kerran ja tekisit pysyvän muutoksen? Lue lisää klikkaamalla!


Ryhmän valmentajana toimii osaava personal trainer Piia Iloniemi.

Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk) alkaa 11.9. klo 17.30

Lue lisää

Jos tavoitteesi on kiinteytyä ja saada uutta puhtia arkeesi, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla viet treenaamisesi uudelle tasolle! Valmennuksessa treenataan monipuolisesti niin sykettä, perus kuntosalia että liikkuvuuttakin. Valmennuksen opeilla ymmärrät, millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteenasi on kehonmuokkaus ja parempi olo kropassa!

Golf-pienryhmä alkaa sunnuntaina 17.9.2023

Lue lisää

Mitkä lihakset golffareilla tarvitsevat harjoitusta? Mitkä paikat tarvitsevat tukea? Miten ehkäistä kipuja ja mahdollisia vammoja? Miten saan lyöntini kantamaan kauemmaksi?

Ryhmän valmentajana toimii osaava personal trainer Piia Iloniemi

Vahva Keho-pienryhmä starttaa 11.10.2023
​​​​​​​(kesto 2kk)

Haluatko vahvistusta, hyvää oloa ja pystyvyyttä koko keholle? Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Haluatko säännöllisen liikunnan mukaan arkeesi? Kaipaatko aineenvaihdunnallesi ja virkeydellesi boostia ennen kevättä? Oli tavoitteenasi painonhallinta, peruskunnon kohotus tai ihan vaan liikunnan ilon löytäminen ja sovittaminen arkeen, on tämä ryhmä sinua varten! Treenit soveltuvat jokaiselle, mukaan voit tulla myös aloittelijana tai jos omaat jo kuntosalitaustaa. Pienryhmässä teemme monipuolisia treenejä, jotka pystyy tarvittaessa muokata jokaisen yksilön tasolle sopivaksi.Tehokiinteytys-pienryhmä alkaa maanantaina 25.9.2023 klo 19. (3kk)

Lue lisää

Onko toiveena nauttia liikkumisesta ja syömisestä? Kaipaatko vireyttä ja toiminnallisuutta arkeesi?

Uusia treenejä, ravitsemusvinkkejä ja energiaa arkeen saat tästä pienryhmästä! Ryhmässä treenaamme monipuolisesti niin sisällä kuin mahdollisuuksien mukaan ulkonakin, ja treenit soveltuvat jokaiselle niin aloittajille kuin konkareillekin. Kaikkiin treeneihin et tarvitse kuntosalilaitteita! Saat myös yksilöllistä ravitsemusneuvontaa ja -ohjeistusta energiatasojen nousemiseksi sekä kiinteytymiseksi.