Olisitko sinä yksi meistä?

Unelmatiimimme kaipaa reipasta, maalaisjärjen omaavaa ja asiakaspalveluhenkistä vahvistusta joukkoonsa. Meillä on aivan superihanat asiakkaat, huipputiimi ja keskus jollaista et muualta löydä. Jos koet että Unelmasalin henki ja arvot kohtaavat omiesi kanssa, laita meille vapaamuotoinen hakemus.

Yksi takki odottaa käyttäjää.

Personal trainer

Unelmatiimissä olisi nyt kova tarve motivoituneelle valmentajalle / personal trainerille. Ihanat unelma-asiakkaamme kaipaavat apua ja tsemppiä omien kuntoiluhaasteidensa parissa ja sinulta toivomme tietenkin ammattiosaamista, mutta sitäkin enemmän helpostilähestyttävää ja positiivista elämänasennetta.

Olet sosiaalinen ja kiinnostunut ihmisistä. Sinulla on aito halu auttaa ja ratkaista kiperimmätkin pulmat.

Ymmärrät että valmentajan työ on todellisuudessa aivan jotakin muuta kuin kuntosaliohjelmien tekemistä.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen emili@unelmasali.fi
​​​​​​​Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Siivooja

Siisteys on meidän käyntikortti. Se on koko toiminnan perusta. Se on myös työtehtävä, jolla sekä aloitamme päivän ja lopetamme sen. Siisteydestä huolehtii meillä siis koko henkilökunta, mutta nyt etsimme henkilöä joka ottaisi siitä päävastuun.

Etsimme sinua, joka haluat nähdä työsi jäljen ja arvostat siivoojan työtäsi yhtä paljon kuin me. Olet ripeäotteinen, oma-aloitteinen ja ylpeä aikaansaannoksestasi. :) Käyntisi jälkeen tiloissa tuoksuu puhtaalta ja siisteys huokuu vastaan heti ulko-ovelta. Näet kokonaisuuden, mutta myös ne pienet roisketahrat jotka kokonaisuuteen vaikuttavat. Pyrit aina parhaimpaasi.

Käyntisi jälkeen meidän muiden ei enää tarvitse ryhtyä siivoamaan, vaan voimme keskittyä siihen minkä me parhaiten osaamme.

Arvostamme myös hurjasti joustavuutta ja maalaisjärkeä. Meillä ei siivota listan mukaan ja laput silmillä, vaan tavoitellaan aina puhdasta ja mahdollisimman siistiä lopputulosta.

Työtä olisi viikon jokaiselle päivälle, mutta vähimmäistoive on perusteellinen siivous 3 kertaa viikossa.

Toivomme että sinulla on oma yritys tai toiminimi, tai voisit perustaa sellaisen. Aloittaa voit vaikka heti.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen emili@unelmasali.fi
Yhteistyö alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.