Olisitko sinä yksi meistä?

Unelmatiimimme kaipaa reipasta, maalaisjärjen omaavaa ja asiakaspalveluhenkistä vahvistusta joukkoonsa. Meillä on aivan superihanat asiakkaat, huipputiimi ja keskus jollaista et muualta löydä. Jos koet että Unelmasalin henki ja arvot kohtaavat omiesi kanssa, laita meille vapaamuotoinen hakemus.

Yksi takki odottaa käyttäjää.

Ryhmäliikuntaohjaaja

Meillä on aina tilaa innostaville ohjaajille, jotka nauttivat asiakkaiden kohtaamisesta, heittäytymisestä ja hyvän fiiliksen jakamisesta! Mikäli olet energinen, asiakaspalveluhenkinen, valmis oppimaan uutta ja haluat luoda elämyksiä meidän ihanalle asiakaskunnalle, laita avoin hakemus heti samantien!

Aiemmat ryhmäliikunnan lajikoulutukset ovat tietenkin huippujuttu, mutta koulutamme myös aloittavia ohjaajia. Tällä hetkellä suurin tarve on SH'BAM, ZUMBA ja Lavis -ohjaajille, mutta mikä vain on sinun lajisi tai kiinnostuksen kohteesi, laita meille rohkeasti viestiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen janika@unelmasali.fi
​​​​​​​Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Personal trainer

Unelmatiimissä olisi nyt kova tarve motivoituneelle valmentajalle / personal trainerille. Ihanat unelma-asiakkaamme kaipaavat apua ja tsemppiä omien kuntoiluhaasteidensa parissa ja sinulta toivomme tietenkin ammattiosaamista, mutta sitäkin enemmän helpostilähestyttävää ja positiivista elämänasennetta.

Olet sosiaalinen ja kiinnostunut ihmisistä. Sinulla on aito halu auttaa ja ratkaista kiperimmätkin pulmat.

Ymmärrät että valmentajan työ on todellisuudessa aivan jotakin muuta kuin kuntosaliohjelmien tekemistä.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen janika@unelmasali.fi
​​​​​​​Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy.