Pienryhmävalmennus

Vielä ehdit mukaan kevään pienryhmiin, ilmoittaudu nyt!

Alkuvuoden pienryhmien valmentajina toimii Personal trainerit Janika Hautala, Piia Iloniemi, Henna-Riikka Miilumäki ja Minna Liusvaara.

Alkuvuoden 2023 pienryhmät ovat käynnistyneet. Lisää ryhmiä tulossa pian joten pysy kuulolla!

Alkavat ryhmät:​​​​​​​

28.3. Energinen kesä

​​​​​​​29.3. Juoksu-pienryhmä


Pienryhmävalmennuksessa saat henkilökohtaisia ohjeita ja neuvoja tukemaan omaa liikkumistasi, ruokavaliotasi, kehonhuoltoasi ja hyvinvointiasi. Jokainen ryhmä on erilainen ja muokkautuu aina osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet! Ryhmässä harjoittelu on myös yksilövalmennusta edullisempaa, alkaen 59 €/kk. Ryhmien aikataulut näet alta ja kaikkien ryhmien sisällöt löydät sivun alaosasta.

Muistathan, että maksuksi käy myös liikuntarahat: Smartum, Tyky ja ePassi.


Katso tarkemmat tiedot ryhmistä alta!

Katso tarkemmat aikataulut ja ryhmien kuvaukset alta. Enimmäiset ryhmät starttavat tammi-helmikuussa. Ennen kesää julkaistaan lisää ryhmiä maalis-huhtikuussa. Syksyn ryhmät julkaistaan aina kesä-heinäkuussa.

Ryhmän valmentajana toimii osaava personal trainer Piia Iloniemi

Keho kuntoon-pienryhmä starttaa 22.2.2023
​​​​​​​(kesto 3kk)

Haluatko säännöllisen liikunnan mukaan arkeesi? Kaipaatko aineenvaihdunnallesi ja virkeydellesi boostia ennen kevättä? Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Haluatko säännöllisen liikunnan mukaan arkeesi? Kaipaatko aineenvaihdunnallesi ja virkeydellesi boostia ennen kevättä? Oli tavoitteenasi painonhallinta, peruskunnon kohotus tai ihan vaan liikunnan ilon löytäminen ja sovittaminen arkeen, on tämä ryhmä sinua varten! Treenit soveltuvat jokaiselle, mukaan voit tulla myös aloittelijana tai jos omaat jo kuntosalitaustaa. Pienryhmässä teemme monipuolisia treenejä, jotka pystyy tarvittaessa muokata jokaisen yksilön tasolle sopivaksi.


Vahvat jalat -pienryhmä alkaa 2.3. klo 18-19.
​​​​​​​(5 tapaamista)

Lue lisää

Vahvat jalat -valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada voimaa ja muotoa jalkoihisi. Tässä pienryhmävalmennuksessa pääpaino on alakropan vahvistamisessa. Valmennuksessa opit treenaamaan jalkojasi monipuolisesti sekä kehittävästi tekniikat huomioiden! Keskitymme pienryhmän aikana niin pakaroiden kuin myös etu- ja takareisien vahvistamiseen.

Voimaa toimintakykyyn 60+ alkaa 11.1.2023! (3kk)
​​​​​​​KÄYNNISSÄ

Lue lisää

Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille naisille, joilla ei ole säännöllistä liikuntaharrastusta tai joiden liikuntaharrastukset ovat esimerkiksi koronan vuoksi jääneet. Ryhmän tavoitteena on kehittää tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista.

Kuntosalicircuit (3 kk) alkaa 12.1.2023 ​​​​​​​KÄYNNISSÄ

Lue lisää

Kuntosalicircuit on kuntosalilla tapahtuva fysioterapeutin ohjaama tehokas kiertoharjoittelutreeni. Ryhmän tavoitteena on kehittää nousujohteisesti peruskestävyyttä, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta kuntosalivälineitä hyödyntäen.

Ryhmän valmentajana toimii osaava personal trainer Piia Iloniemi.

Kehonmuokkaus ​​​​​​​(3 kk) alkaa 23.1.2023. KÄYNNISSÄ

Lue lisää

Jos tavoitteesi on kiinteytyä ja saada uutta puhtia arkeesi, tämä ryhmä on juuri sinua varten. Valmennuksen opeilla viet treenaamisesi uudelle tasolle! Valmennuksessa treenataan monipuolisesti niin sykettä, perus kuntosalia että liikkuvuuttakin. Valmennuksen opeilla ymmärrät, millaiset ohjelmat ja ruokavaliot tulee olla, jos tavoitteenasi on kehonmuokkaus ja parempi olo kropassa!


Kilot pois alkaa jälleen ke 25.1.2023 (4 kk) KÄYNNISSÄ

Lue lisää

Oletko kyllästynyt siihen, että painonpudotus on ollut hetkellistä tai et saa itseäsi aloittamaan? Tiedostat kuitenkin, että terveyden kannalta sinun olisi tärkeä liikkua sekä syödä terveellisemmin. Tämä valmennus ei ole laihdutuskuuri vaan rakennamme pysyvää kivijalkaa liikkumiselle ja terveellisemmille elintavoille.​​​​​​​


Olen tyytyväinen siihen miten hyvin tietoa saa omasta unesta, liikkumisesta, stressistä ja palautumisesta. Sen avulla valmentajani saa räätälöityä treeniohjelman itselle sopivaksi. Suurin yllätys oli huomattava ero etätyön ja lähityön kohdalla. Koen saaneeni hyötyä mittauksesta” -Tarja

Suosittu Pysyvä muutos-pienryhmävalmennus alkaa 31.1.2023 (kesto 6kk) KÄYNNISSÄ!

Elokuussa 2022 alkoi FirstBeat Life™ -mittarin sisältävä uutuus valmennus pysyvä muutos, jonka suosion vuoksi uusi ryhmä alkaa myös tammikuussa!

Lue lisää

Oletko kyllästynyt aloittamaan aina syksyllä kunnonkohotuksen uudelleen? Mitä, jos tänä syksynä aloittaisit viimeisen kerran ja tekisit pysyvän muutoksen? Lue lisää klikkaamalla!