Henna-Riikka Miilumäki

Koulutus:
Fysioterapeutti AMK, personal trainer & lähihoitaja

Erityisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, liikunnan aloittaminen, elämäntapamuuttujat, toiminnallinen harjoittelu ja kuntosaliharjoittelu

Liikunnan avulla haluan auttaa sinua saavuttamaan tasapainoisen ja kivuttoman kehon eli huomioin myös mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat. Valmentajana haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sisäisen motivaation avulla. Jätetään yhdessä vaa’an tuijottaminen ja painon jojoilu sivuun ja nautitaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Etene askel askeleelta ja aloita matkasi nyt kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!


Ota yhteyttä:
henna-riikka@unelmasali.fi
p. 040 739 8396
tai lomakkeella:


Fysioterapia Unelmasalilla

Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat johtuvat useimmiten siitä, miten käytämme tai emme käytä kehoamme. Fyysinen aktiivisuus, liikkuminen ja treenaaminen ovat todistetusti toimivia keinoja päästä kivuista eroon ja etenkin ennaltaehkäistä kehon kiputiloja.

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Personal training -hinnasto

Tarpeita on niin monta kuin ihmisiäkin. Sen vuoksi haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli henkilökohtainen valmennus kiinnostaa!

Lue lisää