Oivalluksia liikunnasta ja hyvinvoinnista

Jäsenemme Jenni on elämänsä aikana ehtinyt pudottaa kymmeniä ja taas kymmeniä kiloja hyvin lyhyessä ajassa. Yhtä nopeasti kilot ovat kuitenkin aina tupsahtaneet takaisin. Onko vasta iän tuoma viisaus ja armollisuus itesään kohtaan olleet oikeat lääkkeet pysyvään painonhallintaan?

Jenni 42 v. osallistui keväällä 2020 Kilot pois ja kiinteäksi -pienryhmävalmennukseen.

Jennille liikkuminen tarkoittaa kiireisestä työmaailmasta ja perhearjesta irtautumista ja pään nollaamista. Hän liikkuu mielellään ryhmässä, mutta nauttii myös luonnosta ja metsän rauhasta.

Pienryhmä toi vaihtelua arkeen ja treeniin

Personal trainerin ohjaaman ulkotreenin jälkeen olo on erityisen hyvä ja kiitollinen. Olen iloinen ja tyytyväinen itseeni kun sain aikaiseksi lähteä pienryhmävalmennukseen.

Koska osallistun mielelläni ryhmäliikuntatunneille, tuntui pienryhmävalmennus oikealta valinnalta myös personal training -palveluita pohtiessa. Muista ihmisistä saan paljon energiaa ja motivaatiota omaankin tekemiseen.

Uusia oivalluksia

Olen oivaltanut uudenlaisen ajattelun elämään ja painoon liittyen. Nyt minulla ei ole kiire saada painoa alas vauhdilla vaan maltan käyttää aikaa ja antaa muutoksen tapahtua hitaammin. Liikunnan lisäämisen lisäksi olen järkeistänyt ruokailuja. En aseta itselleni kieltoja, vaan sallin pieniä maukkaita hetkiä elämääni.

Nyt juuri treenin päälle elämä tuntuu oikein tavoitellulta asialta. Kokonaisuutta ajatellen, elämänihän on juuri sellaista mitä olen halunnut ja millaiseksi olen sen tehnyt ja elänyt.

Jenni Tammiaro

* * *

Osa syksyn pienryhmävalmennuksista on jo käynnissä, mutta muutama on vielä alkamassa. Löytyisikö niistä sinulle sopiva ryhmä? Tutustu pienryhmävalmennuksiin TÄÄLLÄ.


Aikaisemmat blogikirjoitukset

Leena, Ulla ja Kaisa ovat erilaisia sekä ulkoiselta olemukseltaan että kehonkoostumukseltaan. Yllättääkö tulokset? Kuvitus: Unelmasali

Mitä kehonkoostumusmittaus kertoo sinusta?

InBody-mittauksen eli kehonkoostumusmittauksen avulla saadaan sellaista tietoa henkilön terveydestä, mitä puntarin lukema ei näytä eikä peilistä katsomalla saa tietää. Ulkokuori ei välttämättä kerro kaikkea ja esittelemmekin kolme 165 cm pituista esimerkkinaista havainnollistamaan tätä. Kenellä heistä on sinun mielestäsi tervein kehonkoostumus?

Lue lisää

Personal trainer Tiina nauttii kesästä pilke silmäkulmassa.

10 vinkkiä ihanaan kesään!

Kesä on alkanut kuumasti ja hellinyt meitä lämmöllä. Lämpimät kelit kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan auringosta, mutta myös laiskottavat. Kesä voi olla haastavaa aikaa omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiselle, joten ohessa kymmenen vinkkiä, joiden avulla vietät kaikkien aikojen hyvinvointikesän!

Lue lisää

Henna-Riikka Miilumäki (vas.) ja Tiina Lehtineva tuovat raikkaan tuulahduksen ja monipuolisen lisän Unelmasalin personal trainereiden tiimiin.

Uudet trainerit esittäytyy: lue vastaukset kuuteen kysymykseen

Me Unelmasalin uudet personal trainerit Tiina ja Henna-Riikka istuimme alas ja vastasimme omaan ammattiimme ja liikkumiseen liittyviin kuuteen kysymykseen.

Lue lisää