Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Tarjoamme monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja tanssitunneista kehonhuoltoon sekä lihaskunto- ja syketunteja. Klikkaamalla tunnin kuvaketta, voit lukea lisää näistä tunneista.

Ajankohtainen aikataulu löytyy TÄÄLTÄ.

HOT Jooga

HOT Joogassa yhdistyvät hatha-, dynaaminen- ja yinjooga. Joogaamme hengityksen virrassa, opetellen löytämään luonnollinen syvä hengitys.

Lue lisää

HOT Venyttely

Venyttelyn avulla estät lihaksen kiristymistä, parannat liikkuvuutta, palaudut muusta harjoittelusta ja mikä ihaninta, rentoudut. HOT Venyttely tunti ohjataan ihanassa lämpöisessä salissa, jossa lämpölamput lämmittävät lihaksistosi ja venyttely tuntuu miellyttävältä.

Lue lisää

Ilmajooga

Ilmajooga on ihastuttava tunti, joka yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen harjoituksen koko keholle.

Lue lisää

Keppijumppa

Ihanaa keppijumppaa ihan jokaiselle! Tästä tunnista hyötyvät niin terveysliikkujat, kuntoilijat kuin urheilijatkin.

Lue lisää

Lattari

Latinalaisrytmien siivittämä tunti, joka sopii kaikille. Tunti ei vaadi minkäänlaista tanssitaustaa, vaan voit vain tulla nauttimaan ihanista liikkeistä ja tunnelmasta.

Lue lisää

Latinomix

Riemukas tanssitunti monipuolisin tanssiliikkein. Menevän musiikin ja energisen ohjaajan seurassa tunti hurahtaa kuin siivillä.

Lue lisää

Lavis

Lavis on hauska, helppo ja hikinen tunti, joka perustuu yksin tanssittavien lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan mm. valssi, humppa, jenkka, cha cha.

Lue lisää

Muokkaus

Muokkaus on koko kehon monipuolinen harjoitus. Tällä tunnilla parannat niin lihaskuntoasi kuin aerobista kuntoasikin.

Lue lisää

Kevyt kuntojumppa

Tämä tunti sopii erityisesti aloitteleville kuntoilijoille, mutta myös kokeneet liikkujat saavat hyvän harjoituksen liikkeiden haastavammilla vaihtoehdoilla.

Lue lisää

Les Mills BODYBALANCE®

Les Mills -tuoteperheeseen kuuluva BODYBALANCE® on ihana tunti, joka kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa.

Lue lisää

Les Mills BODYPUMP®

Yksi tunti, levytanko ja kehon suurimmat lihasryhmät - maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa! Maailman suosituin ja kaikille sopiva koko vartalon lihaskestävyystunti, jossa hyödynnetään lisäpainoja.

Lue lisää

Les Mills BODYCOMBAT®

Itsepuolustuslajeihin pohjautuva tunti, jonka liikkeissä näkyy mm. karate, kung-fu ja thaiboxing. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa tehdyt lyönnit ja potkut luovat vauhdikkaan tunnin, joka antaa haastetta kokeneellekin jumpparille.

Lue lisää

Les Mills DANCE™ on kevätkauden uutuus!

DANCE™ on Les Mills-perheen uusin tuntikonsepti, ja nyt ensimmäisten joukossa Suomessa, Seinäjoella ja meillä Unelmasalilla. Tottakai!

Lue lisää

Les Mills BODYSTEP®

Tämä riemukas ja energinen tunti pakottaa rasvanpolton ylikierroksille ja parantaa kuntoa sekä ponnistusvoimaa kohisten. Tunnilla askelletaan step-laudalle jonka korkeutta voi säätää omalle tasolle sopivaksi.

Lue lisää

Les Mills TONE®

TONE® on huikean monipuolinen ja tehokas harjoitus, joka kehittää kestävyyttä, lihaskuntoa, tasapainoa ja voimaa. Tämä tunti sopii kaikille!

Lue lisää

Reisi-Peppu-Vatsa

Lihaskuntotunti, jossa keskitytään reisien, pakaran ja vatsan vahvistamiseen. Tämän tehokkaan puolituntia kestävän treenin jälkeen tunnet varmasti poltteen niin vatsassa kuin jaloissakin.

Lue lisää

Rinta-Selkä-Kädet

Lihaskuntotunti, jossa keskitytään rinnan, selän ja käsivarsien vahvistamiseen. vahvistamiseen. Tämän tehokkaan puolitunteisen treenin jälkeen tunnet varmasti poltteen ylävartalossasi. ​​​​​​​

Lue lisää

Pilates

Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

Lue lisää

Flow Jooga

Flow Jooga on dynaaminen tunti, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Lue lisää

Shindo

Shindo-tunnilla voit päästää irti kehon ja mielen jännityksistä.

Lue lisää

Kuntopiiri kuntosalilla

Tällä tunnilla tehdään harjoitus kiertoharjoitteluna kuntosalilaitteilla. Kuntopiiri soveltuu kaikille, sillä painot säädetään jokaiselle oikeiksi.

Lue lisää

Uutuustunti Mystic Jooga

Mystic Joogassa keskitytään kehon liikuttamiseen rauhallisin, pitkin, erilaisin variaation tutuista jooga-asennoista mystisen musiikin tahtiin.

Lue lisää

Yin jooga & äänimaljarentoutus

Rauhallinen yhdistelmätunti lempeää Yin joogaa ja äänimaljarentoutusta.

Lue lisää

Lastentunti

Tunti sisältää 3-6-vuotiaille sopivia liikkeitä ja leikkejä jotka eivät vaadi erityistä fyysistä taituruutta.

Lue lisää

Kotiäiti-tunnit

Näille tunneille voit ottaa mukaan alle kouluikäisen lapsen. Lapsi voi olla mukana jumpassa tai odotella ja katsella äidin jumpatessa. Tunneille voi tulla tietenkin myös ilman lasta.

Lue lisää


Seinäjoen monipuolisin ryhmäliikuntatarjonta myös kesällä!

Unelmasalille tuttuun tyyliin kesäkaudellakin ryhmäliikunnassa on runsas ja monipuolinen valikoima. Ja piristyksenä 29.5. alkaen kaikille avoimet kesäjumpat keskiviikkoisin klo 18.00 koko kesän ajan!

Lue lisää