Ilmoittautuminen syksyn pienryhmiin on käynnissä

Tulevan syksyn valikoima on kattava. Selaa vaihtoehtoja ja valitse itsellesi mieluisin.

Pienryhmävalmennuksessa saat myös yksilöllistä ohjausta sekä kyseisen pienryhmän teeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikenkukkuraksi harjoittelu on reilusti edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa!


Henna-Riikka Miilumäki (vas.) ja Tiina Lehtineva tuovat raikkaan tuulahduksen ja monipuolisen lisän Unelmasalin personal trainereiden tiimiin.

Uudet trainerit esittäytyy: lue vastaukset kuuteen kysymykseen

Me Unelmasalin uudet personal trainerit Tiina ja Henna-Riikka istuimme alas ja vastasimme omaan ammattiimme ja liikkumiseen liittyviin kuuteen kysymykseen.

Lue lisää

Lataa Unelmasali-sovellus

Kuntosalikortit ovat historiaa. Unelmasali-sovellus on mukana, missä ikinä kuljetkin. Todella helppokäyttöinen sovellus on käyttöliittymäsi palveluihimme!

Lue lisää

Unelmasalin kesäjumpat 2020

Kesä-heinäkuussa ohjaamme tuttuun tapaan kesäjumppia omalla pihanurmellamme. Tunnit ovat avoimia ja veloituksettomia kaikille naisille!

Lue lisää