Unelmasalin kesäjumpat 2020

Kesä-heinäkuussa ohjaamme tuttuun tapaan kesäjumppia omalla pihanurmellamme. Tunnit ovat avoimia ja veloituksettomia kaikille naisille!

Kesäkuusta alkaen Unelmasalin pihanurmella ohjataan jälleen kesäjumppia joka viikko! Olemme laatineet monipuolisen valikoiman tunteja, joten löydät taatusti sinulle sopivan jumpan. Nurmelle mahtuu paljon naisia, mutta huolehditaan jokainen turvaväleistä ja toimitaan vastuullisesti.

Kesäjumpat ohjataan ilman välineitä. Tunneille et tarvitse mattoa, jos pieni ruohon kosteus ei sinua haittaa. Halutessasi saat maton tai pyyhkeen tottakai ottaa mukaan. Vesipullo on hyvä varata kuitenkin joka tunnille.

Ilmoittaudu kesäjumppiin

Jumpat ohjataan torstaisin klo 18.15. Jokaisen tunnin kesto on 45 min.

Jäsenenä pääset ilmoittautumaan tunnille tuttuun tapaan Unelmasali-sovelluksen kautta. Aikaisintaan kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

Vierailijana voit ilmoittautua alla olevasta listasta klikkaamalla tunnin nimeä. HUOM! Ilmoittauduthan vasta silloin, kun tiedät varmuudella osallistuvasi tunnille.

Sateen sattuessa tunti ohjataan sisällä, jolloin mukaan mahtuu 30 ensin paikalle tullutta.

4.6. Strong By Zumba
11.6. BODYCOMBAT
18.6. SH'BAM
25.6. Muokkaus
2.7. BODYBALANCE
9.7. BODYCOMBAT
16.7. Lavis
23.7. Muokkaus
​​​​​​​30.7. SH'BAM

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Parkkipaikkoja on Unelmasalin pihalla, mutta niiden täyttyessä lisätilaa löydät rakennuksen takaa sekä lähiteiden varsilta. Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla pyörällä tai kävellen.

Toivotaan lämmintä ja sateetonta kesää! :)


Kuntoilu koronaviruspandemian aikana

Viime viikot olemme saaneet seurata koronavirus-uutisia, joilta tuskin kukaan on voinut välttyä. WHO on julistanut koronan epidemiasta pandemiaksi, joten jokaisella henkilöllä on vastuu huolehtia siitä että viruksen leviäminen saataisiin pysäytetyksi.

Lue lisää