Lataa Unelmasali-sovellus

Kuntosalikortit ovat historiaa. Unelmasali-sovellus on mukana, missä ikinä kuljetkin. Todella helppokäyttöinen sovellus on käyttöliittymäsi palveluihimme!

Tuntuu vieraalta, miten toimin?

Vaikeaa sovelluksen lataaminen tai käyttäminen ei ole. Osaat taatusti!

1. Lataa Unelmasali-mobiilisovellus
Löydät sen puhelimesi AppStoresta tai Google Play -kaupasta. Kirjoita hakukenttään Unelmasali, niin löydät sen.

2. Ota käyttöön sekä sijaintipalvelut että ilmoitukset ja päivitä uusin versio
Sovellus pyytää ottamaan Sijaintipalvelut ja ilmoitukset käyttöön. Sijaintipalveluja sovellus käyttää vain ollessasi oviemme lähistöllä. Ilmoituksia lähetämme sovelluksen kautta mm. tuntimuutoksista tai muista tärkeistä asioista. Aina, kun sovellus ilmoittaa uudesta versiosta, lataa se. Päivitys kestää vain muutaman sekunnin.

3. Rekisteröidy
Onneksi olkoon, sinulla on nyt Unelmasali-sovellus! Nyt sinun tarvitsee enää rekisteröityä, eli toisin sanoen täyttää yhteystietosi. Jos sinulla on jo jäsenyys, on erityisen tärkeää rekisteröityä käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, joka tiedoissasi jo on. Huom, voit ladata sovelluksen myös ilman jäsenyyttä.

4. Valmis!
Kaikki valmista. Salikortti-kohdasta pääset avaamaan Unelmasalin oven. Ryhmäliikuntatunneille voit ilmoittautua Jumpat-kohdasta. Tutustu myös verkkokauppaan, uutisiin ja omiin tietoihisi.

Minulla ei ole älypuhelinta, enkö voi liittyä jäseneksi?

Tottakai voit! Tervetuloa piipahtamaan asiakaspalvelussamme, niin kirjaamme sinulle avaintägin, jolla pääset ovista sisään ja ilmoittautumaan tunneille paikan päällä.

Sovelluksen käyttäjien on mahdollista lunastaa itselleen avain lisäksi 10 €:n hintaan.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to 15-19 sekä ti ja pe 8-12
Tavoitat meidät myös sähköpostitse asiakaspalvelu@unelmasali.fi

Sovellus kehittyy!

Unelmasali-sovellus kehittyy mukanamme. Järjestelmämme ylläpitäjä tekee jatkuvasti työtä tehdäkseen sovelluksesta entistä paremman, joten uusia mahdollisuuksia sen myötä tulee aukeamaan.

Sinäkin voit vaikuttaa! Kerro meille kehitysehdotuksia esimerkiksi sovelluksen tukipyynnön kautta.


Tutustu Unelman palveluihin

Haluamme, että pääset alkuun turvallisesti ja helposti. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa Unelmasalille, suosittelemme varaamaan kiireettömän ajan henkilökuntamme opastuksella. Aloittaa voit kuitenkin koska vain ostamalla kulkuoikeuden netissä!

Lue lisää