Unelmasalin Personal Training -palvelut

Me Unelmasalin personal trainerit olemme koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia, mutta silti aivan tavallisia, mukavia ja helposti lähestyttäviä naisia. Emme halua pullistella egoillamme tai muskeleillamme, vaan olemme paikalla Sinua varten.

Meistä jokainen tarvitsee välillä ulkopuolisen tukea ja neuvoja. Murheet voivat olla pieniä tai suurempia, ethän epäröi pyytää apua. Kuljemme mielellämme rinnallasi kohti tavoitteitasi.

Miksi minun kannattaisi treenata Personal trainerin kanssa?

Personal trainereina me autamme sinua pääsemään tavoitteisiin lähtötasostasi riippumatta. Olipa tavoitteesi aktiivisempi arki, motivaation löytäminen, painonpudotus, kestävyyskunnon kehittäminen tai aivan jokin muu, yhdessä löydämme varmasti sinulle sopivan tavan liikkua. Me olemme ammattilaisia ja haluamme että Sinä onnistut.

Ammattilaisen opastuksella vältyt sudenkuopilta ja pääset tavoitteisiin varmasti. Aina tuloksia ei synny nopeasti, mutta se ei olekaan pääasia. Ohjaamme oikeaan suuntaan, vaikka matkalla olisi houkutuksia. Tervehenkisyys on meille ykkösasia. Tärkeintä on, että liikunta on hauskaa ja terveellisestä arjesta tulee elämäntapa. Elämässä pitää olla muutakin kuin treeni. Töitä emme tee puolestasi, mutta voit olla varma että kaikki on mahdollista kun Unelmasalin PT kulkee rinnallasi.​​​​​​​


Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan löytämään juuri sinulle sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa maksuton tapaaminen aloittaaksesi matkasi kohti tavoitteitasi!

Lue lisää

Varmaan vauhtiin pienryhmässä!

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä, noin 6-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla, ja seuraavat ryhmät alkavat jo elokuussa 2021!

Lue lisää