Unelmasalin Personal Training -palvelut

Me Unelmasalin personal trainerit olemme koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia, mutta silti aivan tavallisia, mukavia ja helposti lähestyttäviä naisia. Emme halua pullistella egoillamme tai muskeleillamme, vaan olemme paikalla Sinua varten.

Meistä jokainen tarvitsee välillä ulkopuolisen tukea ja neuvoja. Murheet voivat olla pieniä tai suurempia, ethän epäröi pyytää apua. Kuljemme mielellämme rinnallasi kohti tavoitteitasi.

Miksi minun kannattaisi treenata Personal trainerin kanssa?

Personal trainereina me autamme sinua pääsemään tavoitteisiin lähtötasostasi riippumatta. Olipa tavoitteesi aktiivisempi arki, motivaation löytäminen, painonpudotus, kestävyyskunnon kehittäminen tai aivan jokin muu, yhdessä löydämme varmasti sinulle sopivan tavan liikkua. Me olemme ammattilaisia ja haluamme että Sinä onnistut.

Ammattilaisen opastuksella vältyt sudenkuopilta ja pääset tavoitteisiin varmasti. Aina tuloksia ei synny nopeasti, mutta se ei olekaan pääasia. Ohjaamme oikeaan suuntaan, vaikka matkalla olisi houkutuksia. Tervehenkisyys on meille ykkösasia. Tärkeintä on, että liikunta on hauskaa ja terveellisestä arjesta tulee elämäntapa. Elämässä pitää olla muutakin kuin treeni. Töitä emme tee puolestasi, mutta voit olla varma että kaikki on mahdollista kun Unelmasalin PT kulkee rinnallasi.​​​​​​​


Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tapaaminen. Ensimmäinen unelmatreeni valmentajan kanssa on maksuton. Näin pääset kokeilemaan, olisiko Hän matkallesi juuri oikea valmentaja.

Lue lisää

Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 4-9 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää