Seinäjoen kattavin ryhmäliikuntavalikoima löytyy Unelmasalilta, myös kesällä!

Monipuolinen ja runsas kesän ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 4.9. saakka.

Kesälläkin jumpataan monipuolisesti!

Ryhmäliikuntavalikoima on Unelmasalilla aina runsas. Tuntitarjonta kattaa niin vauhdikkaat lajit, kuin rauhalliset kehoa huoltavat tunnit. Keväällä 2022 alkaneet Pilates ja Flow Jooga saivat jatkoa myös kesän aikataulussa ja syksyyn on tietenkin luvassa useampi palaava laji, kuten paljon toivottu Les Mills BODYSTEP!

Syyskauden aikataulu starttaa maanantaina 5.9.2022 ja aikataulu jukistetaan viimeistään jäsenjuhlassa perjantaina 12.8.2022.

Tutustu tunteihin tarkemmin TÄÄLLÄ.

Ilmoittaudu tunneille tästä

Selaa ryhmäliikunta-aikataulua ja ilmoittaudu tunneille alla olevasta linkistä tai Unelmasali-sovelluksella. Ilmoittautuminen kullekin tunnille avautuu aina 2 tuntia ennen tunnin alkua.


​​​​​​​Haluatko tulostaa aikataulun itsellesi?

Ajantasaisin aikataulu arkipyhämuutoksineen ja tapahtumineen löytyy Unelmasali-sovelluksesta ja verkkosivulta. Jos kuitenkin haluat tulostaa aikataulun itsellesi, voit ladata sen alla olevasta linkistä.


Unelmajäsenyys

Unelmasalilla liikut huolettomasti. Kuntoilemaan pääset vuoden jokaisena päivänä klo 05-24 omalla mobiilisovelluksella. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää

Ryhmäliikkujan ABC

Haaveiletko ryhmäliikunnan aloittamisesta? Mietityttääkö sinua mitä tarvitset mukaan tai mistä kannattaisi aloittaa? Olemme koonneet yleisimmistä kysymyksistä ryhmäliikkujan ABC:n, näillä vinkeillä pärjäät varmasti tunneilla!

Lue lisää

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Lue lisää

Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää