Kuntoon ulkoliikunnalla (2 kk)

2 kk mittainen pienryhmä, jossa tavoitteena on tutustua ulkona liikkumisen saloihin. Tapaamisilla treenaamme erilaisissa maastoissa ulkona omaa kehoa ja erilaisia välineitä käyttäen. Ryhmä aloittaa keskiviikkona 28.4.2021.

Tutustumme myös monipuolisesti Seinäjoen alueen ulkokuntosaleihin. Tulet nostamaan sykkeitä niin portaissa, mäkimaastossa kuin poluillakin. Lihaskunto kohoaa omaa kehoa sekä erilaisia telineitä ja välineitä apuna käyttäen.

Tämä valmennus antaa sinulle eväät monipuoliseen ulkoliikuntaan. Kunnon kohotessa myös kehosi kiinteytyy ja vahvistuu. Kuntoilun lisäksi saat vinkit terveelliseen ruokavalioon sekä InBody-mittauksen alussa ja lopussa.

Valmennus sisältää:

  • kuntotestaukset ja InBody-kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa (arvo 35 €/mittaus)
  • ravitsemusneuvontaa sekä esimerkki ruokavaliot
  • Harjoitusohjelmat
  • ryhmätapaaminen kerran viikossa Keskiviikkoisin klo 17-18
  • ensimmäinen tapaaminen 28.4.2021 Tapaamiset ulkona
  • valmennuksen kesto 2 kk, yhteensä 8 tapaamista
  • valmentajan ja ryhmän tuki koko valmennuksen ajan


Valmennuksen hinta 79 €/kk
Ryhmään otetaan max 9 hlöä

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii Janika Hautala. Lisätietoja ryhmästä saat Janikalta osoitteesta janika@unelmasali.fi tai puhelimitse numerosta 0400-571587.


Jenni 42 v. osallistui keväällä 2020 Kilot pois ja kiinteäksi -pienryhmävalmennukseen.

Oivalluksia liikunnasta ja hyvinvoinnista

Jäsenemme Jenni on elämänsä aikana ehtinyt pudottaa kymmeniä ja taas kymmeniä kiloja hyvin lyhyessä ajassa. Yhtä nopeasti kilot ovat kuitenkin aina tupsahtaneet takaisin. Onko vasta iän tuoma viisaus ja armollisuus itesään kohtaan olleet oikeat lääkkeet pysyvään painonhallintaan?

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

NYT on viimeistään aika ilmoittautua syksyllä alkaviin pienryhmävalmennuksiin! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Lue lisää ryhmistä alta.

Lue lisää