Kuntoon ulkoliikunnalla (2 kk)

2 kk mittainen pienryhmä, jossa tavoitteena on tutustua ulkona liikkumisen saloihin. Tapaamisilla treenaamme erilaisissa maastoissa ulkona omaa kehoa ja erilaisia välineitä käyttäen. Ryhmä aloittaa keskiviikkona 28.4.2021.

Tutustumme myös monipuolisesti Seinäjoen alueen ulkokuntosaleihin. Tulet nostamaan sykkeitä niin portaissa, mäkimaastossa kuin poluillakin. Lihaskunto kohoaa omaa kehoa sekä erilaisia telineitä ja välineitä apuna käyttäen.

Tämä valmennus antaa sinulle eväät monipuoliseen ulkoliikuntaan. Kunnon kohotessa myös kehosi kiinteytyy ja vahvistuu. Kuntoilun lisäksi saat vinkit terveelliseen ruokavalioon sekä InBody-mittauksen alussa ja lopussa.

Valmennus sisältää:

  • kuntotestaukset ja InBody-kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa (arvo 35 €/mittaus)
  • ravitsemusneuvontaa sekä esimerkki ruokavaliot
  • Harjoitusohjelmat
  • ryhmätapaaminen kerran viikossa Keskiviikkoisin klo 17-18
  • ensimmäinen tapaaminen 28.4.2021 Tapaamiset ulkona
  • valmennuksen kesto 2 kk, yhteensä 8 tapaamista
  • valmentajan ja ryhmän tuki koko valmennuksen ajan


Valmennuksen hinta 79 €/kk
Ryhmään otetaan max 9 hlöä

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii Janika Hautala. Lisätietoja ryhmästä saat Janikalta osoitteesta janika@unelmasali.fi tai puhelimitse numerosta 0400-571587.


Oivalluksia liikunnasta ja hyvinvoinnista

Jäsenemme Jenni on elämänsä aikana ehtinyt pudottaa kymmeniä ja taas kymmeniä kiloja hyvin lyhyessä ajassa. Yhtä nopeasti kilot ovat kuitenkin aina tupsahtaneet takaisin. Onko vasta iän tuoma viisaus ja armollisuus itesään kohtaan olleet oikeat lääkkeet pysyvään painonhallintaan?

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tapaaminen. Ensimmäinen unelmatreeni valmentajan kanssa on maksuton. Näin pääset kokeilemaan, olisiko Hän matkallesi juuri oikea valmentaja.

Lue lisää

Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 4-9 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää