Koronavirus ja kuntoilu Unelmasalilla

Keräämme tälle sivulle kootusti kaikki Koronavirukseen liittyvät tiedotteet Unelmasalin osalta. Uusi tieto on aina ensimmäisenä.

Unelmasalin ovet ovat avoinna normaalisti. Olemme laskeneet tuntien kapasiteettia siten, että 2 metrin turvaväli toteutuu. Huolehdimme tilojemme hygieenisyydestä edelleen yhtä tarkasti ja korostamme jokaisen vastuuta omasta hygieniasta. Pintadensinfiontiainetta, paperia ja käsidesiä on saatavilla ympäri keskusta.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki on todennut, että sairaanhoitopiiri on siirtynyt kiihtymisvaiheesta koronaepidemian perustasolle. Näin ollen rajoituksia voidaan maltillisesti helpottaa.

Lue lisää

Kapasiteettia tunneilla lasketaan 31.10. asti

Vaikka suoraa määräystä ei ole annettu, haluamme varmuuden vuoksi laskea tuntiemme kapasiteettia 19:ään. Haluamme kannustaa sinua liikkumaan ja pitämään huolta itsestäsi, vaikka tilanne on epävakaa.

Lue lisää

Yhdessä koronan uutta aaltoa vastaan

Saamme vähän väliä lukea huolestuttavia uutisia uusista koronatapauksista Suomessa. Jotta voimme jatkaa elämäämme normaaliin tapaan, tulee meidän kaikkien huolehtia huolellisesti hygieniasta.

Lue lisää

Ryhmäliikuntaa lisätään 1.6.2020 alkaen

Hallitus tiedotti maanantaina 4.5. jatkavansa poikkeusoloja Suomessa, mutta ilmoitti samalla aloittavansa koronarajoitusten lieventämisen. Hallitus arvioi, että Suomessa on mahdollista siirtyä "asteittain ja hallitusti laajoista yhteiskunnallisista rajoitustoimista tartuntatautilain mukaiseen tehostettuun epidemian hallintaan."

Lue lisää

Jäsenten oma sivu

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi, niin pääset Siskojen sivulle. Sieltä löydät mm. virtuaalitunteja sekä personal trainereiden laatiman kotitreeniohjelman.

Lue lisää

Kapasiteettia on laskettu

Jatkamme kuntoilua Unelmasalilla toistaiseksi. Olemme laskeneen ryhmäliikuntatuntien kapasiteetin 10 henkeen.

Lue lisää

Tuetaan toinen toistamme

Unelmasalilla liikutaan toistaiseksi normaalisti, mutta seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaan. Emme voi liikaa painottaa henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista ja sitä, että jos kuulut riskiryhmään tai sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, pysyt kotona.

Lue lisää

Koronavirus ja kuntoilu Unelmasalilla

Viime viikot olemme saaneet seurata Koronavirus-uutisia, joilta tuskin kukaan on voinut välttyä. WHO on julistanut Koronan epidemiasta pandemiaksi, joten jokaisella henkilöllä on vastuu huolehtia siitä että viruksen leviäminen saataisiin pysäytetyksi.

Lue lisää