Koronavirus ja kuntoilu Unelmasalilla

Keräämme tälle sivulle kootusti kaikki Koronavirukseen liittyvät tiedotteet Unelmasalin osalta. Uusi tieto on aina ensimmäisenä.

Unelmasalin ovet ovat avoinna normaalisti. Olemme laskeneet tuntien kapasiteettia siten, että 2 metrin turvaväli toteutuu. Huolehdimme tilojemme hygieenisyydestä edelleen yhtä tarkasti ja korostamme jokaisen vastuuta omasta hygieniasta.


Tiedote 26.2.2021

Hallitus piti 25.2. tiedotustilaisuuden, jossa linjasi koronapandemian torjunnan tiukemmista toimista. Unelmasali on kuitenkin edelleen avoimena normaalisti ja noudatamme AVI:n voimassa olevia ohjeistuksia.

Lue lisää

Valokatalyysiin perustuva nanopinnoite asennettu Unelmasalille

Hei Mahtavaa! ​​​​​​​Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki suihkepullot ja desinfiointiaineet on siivottu pois, sillä nanopinnoite pitää kaikki virukset, bakteerit ja muut pöpöt loitolla 24/7.

Lue lisää

Tuntien kapasiteettia laskettu

Tuntien kapasiteettia on laskettu Vieno-salissa. Suurin osa tunneista ohjataan Ansa-salissa.

Lue lisää

Kuntokeskukset ovat osa COVID-19 ratkaisua – ei ongelmaa

Kuntokeskuksia ei ole tutkimuksissa todennettu muita paikkoja riskialttiimmiksi - päinvastoin. Hyvä lihaskunto parantaa vastustuskykyä ja vähentää infektioalttiutta, lisää stressinsietokykyä ja psyykkistä jaksamista. Me alalla työskentelevät näemme, että säännöllinen kuntosaliharjoittelu on osa COVID-19 ratkaisua, ei ongelmaa.

Lue lisää

Ryhmäliikuntatuntien kapasiteetti nyt 19

Aluehallintovirasto on linjannut 1.12.2020, että yli 20 hengen ryhmätapaamiset kielletään 21.12.2020. Näin ollen olemme laskeneet kaikkien tuntiemme kapasiteetit 19:ään.

Lue lisää

Rajoituksiin helpotuksia 30.10. alkaen

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki on todennut, että sairaanhoitopiiri on siirtynyt kiihtymisvaiheesta koronaepidemian perustasolle. Näin ollen rajoituksia voidaan maltillisesti helpottaa.

Lue lisää

Kapasiteettia tunneilla lasketaan 31.10. asti

Vaikka suoraa määräystä ei ole annettu, haluamme varmuuden vuoksi laskea tuntiemme kapasiteettia 19:ään. Haluamme kannustaa sinua liikkumaan ja pitämään huolta itsestäsi, vaikka tilanne on epävakaa.

Lue lisää

Yhdessä koronan uutta aaltoa vastaan

Saamme vähän väliä lukea huolestuttavia uutisia uusista koronatapauksista Suomessa. Jotta voimme jatkaa elämäämme normaaliin tapaan, tulee meidän kaikkien huolehtia huolellisesti hygieniasta.

Lue lisää