Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tapaaminen. Ensimmäinen unelmatreeni valmentajan kanssa on maksuton. Näin pääset kokeilemaan, olisiko Hän matkallesi juuri oikea valmentaja.
Janika, Tiina ja Henna-Riikka tekevät töitä suurella sydämellä.

Janika, Tiina ja Henna-Riikka tekevät töitä suurella sydämellä.

Tutustu Unelmasalin Personal trainereihin tarkemmin

Oma valmentaja ei välttämättä tarkoita tiukkaa kalorien laskentaa ja kurinalaista treenaamista. Ajattele valmentajaa henkilökohtaisena kumppaninasi, joka pysyy rinnallasi matkasi varrella. Vaikka sinulle sopisikin paremmin yksin treenaaminen, personal trainerin avulla löydät taatusti tavoitteitasi tukevan tavan liikkua.

Olkoon tarpeesi yksi tapaaminen tai vuosien mittainen yhteistyö, olet meille yhtä tärkeä.

Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai henkilökohtaisesti, niin sovitaan veloitukseton tapaaminen!Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 5-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää

Henna-Riikka Miilumäki (vas.) ja Tiina Lehtineva tuovat raikkaan tuulahduksen ja monipuolisen lisän Unelmasalin personal trainereiden tiimiin.

Uudet trainerit esittäytyy: lue vastaukset kuuteen kysymykseen

Me Unelmasalin uudet personal trainerit Tiina ja Henna-Riikka istuimme alas ja vastasimme omaan ammattiimme ja liikkumiseen liittyviin kuuteen kysymykseen.

Lue lisää