Kuntoon ulkoliikunnalla-pienryhmä KÄYNNISSÄ

Kesän kolkuttaessa ovella, alkaa sopivasti tiivis 2 kuukauden pienryhmä, missä kroppa laitetaan kuntoon ulkona liikkuen. Tapaamiset järjestetään ulkona torstaisin klo 17-18. Ulkoliikunnan saloihin sinut tutustuttaa 16.4.2020 alkaen Personal trainer Marjo.

2 kk mittainen pienryhmä, jossa tavoitteena on tutustua ulkona liikkumisen saloihin. Tapaamisilla treenaamme erilaisissa maastoissa ulkona omaa kehoa ja erilaisia välineitä käyttäen. Tulet nostamaan sykkeitä niin portaissa, mäkimaastossa kuin poluillakin. Lihaskunto kohoaa omaa kehoa sekä erilaisia telineitä ja välineitä apuna käyttäen. Tämä valmennus antaa sinulle eväät monipuoliseen ulkoliikuntaan. Kunnon kohotessa myös kehosi kiinteytyy ja vahvistuu. Kuntoilun lisäksi saat vinkit terveelliseen ruokavalioon sekä InBody-mittauksen alussa ja lopussa.

Valmennus sisältää:

  • InBody-kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa (arvo 35 €/mittaus).

  • ravitsemusneuvontaa sekä esimerkkiruokavaliot.

  • ryhmätapaaminen kerran viikossa torstaisin klo 17-18.

  • ensimmäinen tapaaminen 16.4.2020, tapaamiset ulkona erikseen sovituilla paikoilla.

  • valmennuksen kesto 2 kk, yhteensä 8 tapaamista

  • valmentajan ja ryhmän tuki koko valmennuksen ajan

  • hinta 79 €/kk (VIP-jäsenille -10 %)

Ryhmän valmentajana toimii Marjo Tainio. Lisätietoja ryhmästä saat Marjolta osoitteesta marjo@unelmasali.fi tai puhelimitse numerosta 050-3615137.

Ryhmään otetaan max. 10 hlöä

Haluan mukaan!

Ryhmän valmentajana toimii Marjo Tainio. Lisätietoja ryhmästä saat Marjolta osoitteesta marjo@unelmasali.fi tai puhelimitse numerosta 050-3615137.

Ryhmään otetaan max. 10 hlöäUnelmasalin personal trainerit Henna-Riikka Miilumäki, Tiina Lehtineva ja Janika Hautala.

Unelmasalin Personal Training -palvelut

Me Unelmasalin Personal trainerit olemme koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia, mutta silti aivan tavallisia, mukavia ja helposti lähestyttäviä naisia. Emme halua itse pullistella egoillamme tai muskeleillamme, vaan olemme täällä Sinua varten. Meistä jokainen tarvitsee välillä jonkun ulkopuolisen tukea ja neuvoja. Murheet voivat olla pieniä tai suurempia, ethän epäröi pyytää apua. Kuljemme mielellämme rinnallasi kohti tavoitteitasi.

Lue lisää

Sisko alkoi käymään kuntosalilla 70-vuotiaana

Usein jopa viisikymppiset tulevat kysymään, ovatko he liian vanhoja salille. Että mitä?! Lihasten kehittyminen hidastuu jo kolmekymppisenä ja keski-iässä lihakset alkavat käytännössä surkastumaan. Siskon vointi on parantunut huimasti kuntosaliharjoittelun myötä, vaikka pohjalla olikin aktiiviset elämäntavat.

Lue lisää