Ryhtiä paremmaksi ​​​​​​​(2 kk)

Seuraava Ryhtiä paremmaksi -ryhmä starttaa alkuvuodesta 2022.

Istumatyö? Eteenpäin kääntyneet olkapäät? Lantio mutkalla ja alaselkä notkolla? Niska työntyy eteen ja kipuilee? Vai kiinnostaako oma ryhti ja sen ylläpito vaivoja ennaltaehkäisevästi? Olet etsimäni nainen!

Ryhtiä paremmaksi -pienryhmässä saat henkilökohtaisen ryhtianalyysin ja sinulle räätälöityjä ohjeita ryhtisi ylläpitoon ja parantamiseen. Kahden kuukauden valmennuksen aikana käymme monipuolisesti läpi ryhdin eri osa-alueita, kuten lihaskuntoa, liikkuvuutta ja ergonomiaa. Samalla opit käytännön ja teorian avulla, mistä hyvä ryhti koostuu, ja miten siihen voi itse vaikuttaa.


Valmennus sisältää:

  • Henkilökohtainen ryhtikartoitus

  • Sinulle kohdennetut ohjeet ryhdin ylläpitoon

  • Tietoa ryhdistä ja sen osa-alueista

  • Ryhtiä tukeva kuntosaliharjoittelu

  • Monipuolisesti erilaisia liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitteita

  • Ryhmätapaaminen kerran viikossa

  • Kesto 2 kk, yhteensä 8 tapaamista


Valmennuksen hinta on 79 € / kk
Ryhmään otetaan max. 6 hlöä​​​​​​​​​​​​​​

Osallistujien mietteitä ryhmästä

Voin suositella ryhmää kaikille:) Ryhdikäs olemus on kaunista ja ryhdikkäänä on helppo hymyillä. Pienillä jutuilla iso vaikutus ryhdikkyyteen. -Noora

Suosittelen ryhmää kaikille jonkin asteisista selkävaivoista kärsivillä. Oma tilanne kartoitetaan hyvin ja ongelmakohtiin etsitään täsmäliikkeitä. Ryhmässä saa kotijumppaohjeita sekä oman saliohjelman. -Anu

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii personal trainer Tiina Lehtineva

tiina@unelmasali.fi
puh. 040 516 5619
​​​​

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös ilmoittautua suoraan valmentajalle!


Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä, noin 6-12 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää