Ryhtiä paremmaksi ​​​​​​​(2 kk)

Seuraava Ryhtiä paremmaksi -ryhmä

Istumatyö? Eteenpäin kääntyneet olkapäät? Lantio mutkalla ja alaselkä notkolla? Niska työntyy eteen ja kipuilee? Vai kiinnostaako oma ryhti ja sen ylläpito vaivoja ennaltaehkäisevästi? Olet etsimäni nainen!

Ryhtiä paremmaksi -pienryhmässä saat henkilökohtaisen ryhtianalyysin ja sinulle räätälöityjä ohjeita ryhtisi ylläpitoon ja parantamiseen. Kahden kuukauden valmennuksen aikana käymme monipuolisesti läpi ryhdin eri osa-alueita, kuten lihaskuntoa, liikkuvuutta ja ergonomiaa. Samalla opit käytännön ja teorian avulla, mistä hyvä ryhti koostuu, ja miten siihen voi itse vaikuttaa.

Pienen ryhmäkoon vuoksi jokainen saa runsaasti henkilökohtaista opastusta sekä neuvontaa ryhmän edetessä. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmä kokoontuu 17.1.-7.3.2022.


Valmennus sisältää:

  • Henkilökohtainen ryhtikartoitus (sisältää liikkuvuustestit alussa ja lopussa)

  • Sinulle kohdennettu harjoitusohjelma ryhdin ylläpitoon ja parantamiseen

  • Tietoa ryhdistä ja sen osa-alueista

  • Ryhtiä tukeva lihaskuntoharjoittelu sekä kuntosalilla että jumpaten

  • Monipuolisesti erilaisia liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitteita

  • Ryhmätapaaminen maanantaisin 18.00-19.00

  • Kesto 2 kk, yhteensä 8 tapaamista


Valmennuksen hinta on 79 € / kk
Ryhmään otetaan max. 6 hlöä​​​​​​​​​​​​​​


Osallistujien mietteitä ryhmästä

Voin suositella ryhmää kaikille:) Ryhdikäs olemus on kaunista ja ryhdikkäänä on helppo hymyillä. Pienillä jutuilla iso vaikutus ryhdikkyyteen. -Noora

Suosittelen ryhmää kaikille jonkin asteisista selkävaivoista kärsivillä. Oma tilanne kartoitetaan hyvin ja ongelmakohtiin etsitään täsmäliikkeitä. Ryhmässä saa kotijumppaohjeita sekä oman saliohjelman. -Anu


Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii personal trainer Tiina Lehtineva

tiina@unelmasali.fi
puh. 040 516 5619
​​​​

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös ilmoittautua suoraan valmentajalle!


Pienryhmävalmennus

NYT on viimeistään aika ilmoittautua syksyllä alkaviin pienryhmävalmennuksiin! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Lue lisää ryhmistä alta.

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää