Nuorisojäsenyys 12–14-vuotiaalle

Unelmasalilla voivat kuntoilla myös 12–14-vuotiaat nuoret tytöt. Edellytyksenä on että samassa taloudessa asuvalla huoltajalla on myös jäsenyys ja kuntoilu tapahtuu yhdessä.

Kasvavalle nuorelle monipuolinen liikunta on tärkeää terveyden ja kasvun kannalta. Kuntosaliharjoittelu ja ryhmäliikunta ovat mainioita liikuntamuotoja ilman kilpailua tai sen suurempia tavoitteita. Teini-iässä luodaan myös tapa säännölliseen liikunnan harrastamiseen.

Unelmasali on nuorelle tytölle turvallinen paikka liikkua. Kaikki Unelmasalin jäsenet kutsutaan personal trainerin tapaamiselle, Unelmatreenille. Siinä käymmee yhdessä läpi liikuntataustaasi ja teemme pienen treenin. Erityisesti nuorten kanssa keskitymme oikeaoppiseen tekniikkaan.

Ryhmäliikuntavalikoimamme kattaa monipuolisesti kehonhuolto-, tanssi-, lihaskunto- ja syketunteja. Meiltä löydät myös virtuaalisalin, jossa voit käynnistää tunnin silloin kun sinulle sopii. Virtuaalituntien ohjaajat ovat tuttuja kasvoja, Unelmasalin omia ohjaajia.

Nuorisojäsenyys 12–14-vuotiaalle klo 04-23

  • sisältää kaikki palvelumme vuoden jokaisena päivänä klo 04-23
  • hinta 39,50 €/kk (-50% unelmajäsenyyden hinnasta)
  • nuoren tulee asua samassa taloudessa toisen Unelmajäsenen kanssa.
  • nuoriso-alennus myönnetään näyttämällä voimassaolevaa henkilökorttia asiakaspalvelussa. Alennushinta on voimassa siihen saakka kun asiakas täyttää 15 vuotta, jonka jälkeen hinta muuttuu normaaliksi. Alennusta ei myönnetä takautuvasti.
  • todennus tehdään henkilökohtaisesti

Pääsiäisen aika Unelmasalilla

Pääsiäisviikolla ryhmäliikunnassa sekä asiakaspalvelun aukioloajoissa on erikoisaikataulu.

Lue lisää

Kokeilutreenin ohjaa personal trainer Piia Iloniemi.

Tule kokeilemaan kuntosaliharjoittelua!

Tervetuloa kokeilemaan kuntosaliharjoittelua personal trainerin johdolla veloituksetta. Haluamme, että pääset alkuun turvallisesti ja pysyvästi. Personal trainer Piia auttaa sinua tutustumaan kuntosaliin. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle yksin tai ystävän kanssa.

Lue lisää