Kotijumppaa Les Mills -ohjelmien tahtiin

Säännöllinen liikunta auttaa pysymään terveenä ja vahvistaa vastustuskykyä. Yhdessä Les Millssin kanssa annamme Sinulle tässä poikkeuksellisessa tilanteessa mahdollisuuden kuntoilla kotona ilman lisämaksua.

Voit valita suppeamman treenikirjaston, jolla saat käyttöösi 95 eri Les Mills -ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Linkin takaa löytyy myös ohjelmia, joita ei ole saatavilla muualla, esimerkiksi Les Mills Mindfulness -osio. Mindfulness sisältää mm. hengitysharjoituksia, meditaatio-ohjelmia ja kehonhuoltoa. Palvelu on käytössä 31.5.2020 asti. Pääset ohjelmiin tietokoneella tai mobiililaitteella ilman kirjautumista ja voit jumpata kotona mielin määrin. Toivottavasti pidät tunneista.

Les Mills OnDemand -palvelu ja yli 800 treenin valikoima!

Uusimpana uutuutena olemme avanneet aktiivisille maksaville jäsenillemme mahdollisuuden kirjautua kauttamme myös Les Mills OnDemand -palveluun veloituksetta. Tämänkin palvelun saa käyttöön 31.5.2020 asti. OnDemand -palvelu on kattavampi ja sisältää yli 800 erilaista tuntia.

Klikkaa ja lähetä pyyntö oheisesta linkistä. Pyyntö vaatii meidän tarkistuksen ja hyväksynnän, joten malta odottaa rauhassa. Palvelussa on nyt ruuhkaa ja vastaus saattaa viipyä jopa vuorokauden. Saat hyväksynnän jälkeen paluuviestinä ohjeet kirjautumiseen. Mukavia treenihetkiä!


Kuntoilu koronaviruspandemian aikana

Viime viikot olemme saaneet seurata koronavirus-uutisia, joilta tuskin kukaan on voinut välttyä. WHO on julistanut koronan epidemiasta pandemiaksi, joten jokaisella henkilöllä on vastuu huolehtia siitä että viruksen leviäminen saataisiin pysäytetyksi.

Lue lisää