Seinäjoen monipuolisin syksyn 2024 ryhmäliikunta-aikataulu löytyy Unelmasalilta

Syksyn aikataulu on voimassa ja Ilmajooga, Les Mills BODYSTEP sekä keppijumppa palaa takaisin kesätauolta. Sunnuntaisin lisätuntina syyskuun ajan Lavis!

Monipuolinen ryhmäliikunta-aikataulu tarjoaa jokaiselle jotain

Syksyn 2024 ryhmäliikunta-aikataulu on stratannut kaupungin monipuolisimmalla tarjonnalla! Kesätauolta palaa takaisin Ilmajooga, Les Mills BODYSTEP ja keppijumppa. Vanhat tutut suosikit jatkavat aikataulussa ja yli 40 viikkotunnin lajivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Syyskuun ajan extratuntina sunnuntaisin Lavis klo 14.40!

Kaikkien lajien tarkat tuntikuvaukset löydät täältä.​​​​​​​

Ilmoittautuminen tunneille

Selaa ryhmäliikunta-aikataulua ja ilmoittaudu tunneille alla olevasta linkistä tai Unelmasali-sovelluksella. Ilmoittautuminen kullekin tunnille avautuu aina 2 tuntia ennen tunnin alkua.

Haluatko tulostaa aikataulun itsellesi?

Ajantasaisin aikataulu arkipyhämuutoksineen ja tapahtumineen löytyy Unelmasali-sovelluksesta ja verkkosivulta. Jos kuitenkin haluat tulostaa aikataulun itsellesi, voit ladata sen alla olevasta linkistä.



Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

NYT on viimeistään aika ilmoittautua syksyllä alkaviin pienryhmävalmennuksiin! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Lue lisää ryhmistä alta.

Lue lisää