Jäsenten halloween perjantaina 1.11.

Pimeät syysillat virittelevät jo halloweentunnelmaan. Tänä vuonna fiilistelemme halloweenia jäsenten kesken pienellä extraohjelmalla. Tervetuloa!


Perjantaina 1.11. vietetään jäsenten halloweenia! Aamupäivän tunnit ohjataan tavalliseen tapaan ja iltaan on lisätty pientä halloween-extraa. Hyytävän hauskan Halloween Tanssin ohjaajana on meidän tanssitaituri Janika ja Joogaan tulee vierailemaan ihana Rita.

Aikataulu:

16.30 Les Mills BODYCOMBAT 30 min

17.05 Halloween Tanssi 30 min

17.45 Halloween Jooga 60 min

Illan tunneille voit halutessasi pukeutua halloween-teeman mukaisesti.

Mikä on Halloween Jooga?

Halloween joogassa edetään makuuasentojen kautta seisoma-asentoihin mystisen musiikin soidessa taustalla. Harjoituksen aikana jäädään makustelemaan asentoihin, kuulostellaaan kehoa, sen viestejä ja jätetään suorittaminen pois, mennään enemmän fiiliksen ja kehon ehdoilla. Halloween joogassa saat olla juuri sellainen kuin sillä hetkellä tuntuu, ilman täydellisyyden tavoittelua, armollisuuden kautta. Tunti päättyy ihanaan rumpurentoutukseen. Tunnilla käytetään lämpölamppuja.

Halutessasi voit pukeutua tunnille teeman mukaisesti.

Illan tunneille ilmoittaudutaan tavalliseen tapaan Unelmasali-sovelluksen kautta, aikaisintaan 2h ennen tunnin alkua. Tunneille ovat tervetulleita aivan kaikki jäsenet, myös aamupäivä- ja kuntosalijäsenet!

Tervetuloa viettämään jäsenten halloweenia Unelmalle!

Syksyn ensimmäinen treenihaaste tehdään soutaen!

Ota soutulaite alle ja souda 1000 metrin matka rauhassa nautiskellen tai niin nopeasti kuin pystyt! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Unelmasalin ihana syksyinen tuotepaketti.

Lue lisää

Isänpäivälahjaksi yhteinen BODYPUMP -treeni

Isänpäivänä sunnuntaina 10.11.24 isä tai puoliso on tervetullut mukaan klo 17.00 Les Mills BODYPUMP -tunnille. Anna hänelle lahjaksi yhteinen treenihetki kanssasi.

Lue lisää

Hemmottelupäivä kutsuu rauhoittumaan

Unohda hetkeksi arjen kiireet ja tule nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta Unelmasalille sunnuntaina 17.11.2024 klo 14.00-19.00. Olemme koonneet hemmottelupäivään kehoa huoltavat tuntimme ja saamme keskittyä rauhallisuuteen ja rentouteen koko päivän ajan. Päivä on avoin kaikille naisille, vierailijoille edullisella kertamaksulla.

Lue lisää