Isänpäivälahjaksi yhteinen BODYPUMP -treeni

Isänpäivänä sunnuntaina 10.11.24 isä tai puoliso on tervetullut mukaan klo 17.00 Les Mills BODYPUMP -tunnille. Anna hänelle lahjaksi yhteinen treenihetki kanssasi.

Isänpäivänä sunnuntaina 10.11. klo 17.00 Les Mills BODYPUMP-tunnille voit meidän jäsenenä ottaa isän tai puolison mukaan treenaamaan kanssasi. Olemme saaneet toiveita treenikerrasta isän tai puolison kanssa, kun edellisvuosina isänpäivänä isät on kutsuttu rentoutumaan. Nyt siis toiveiden mukaisesti saatte viettää yhteisen treenihetken läheisen kanssa!

Ilmoittautuminen tunnille tapahtuu tavalliseen tapaan Unelmasali-mobiilisovelluksella 2 h ennen tunnnin alkua. Jos isä/puoliso tulee kanssasi tunnille, varaa tunnilta 2 paikkaa.

Millainen tunti Les Mills BODYPUMP on?

BODYPUMP®-tunnilla teet levypainotangolla jopa 70-100 toistoa joka kehon osaa koskien, joten kunnonkohotus on taattu. Tunti muokkaa ja tuo voimaa lihaksiin. Harjoittelu auttaa sinua myös suojaamaan kehoasi luu- ja nivelrikolta.

Tunti alkaa aina lämmittelykappaleella, jossa herätellään koko keho tehden muutamia liiketoistoja jokaista lihasryhmää koskien. Tämän jälkeen treenataan jokainen lihasryhmä erikseen noin 4-5 minuutin mittaisten kappaleiden johdolla. Tunti päättyy aina venyttelyyn.

Tervetuloa treenille isänpäivänä!

Jäsenten halloween perjantaina 1.11.

Pimeät syysillat virittelevät jo halloweentunnelmaan. Tänä vuonna fiilistelemme halloweenia jäsenten kesken pienellä extraohjelmalla. Tervetuloa!

Lue lisää

Hemmottelupäivä kutsuu rauhoittumaan

Unohda hetkeksi arjen kiireet ja tule nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta Unelmasalille sunnuntaina 17.11.2024 klo 14.00-19.00. Olemme koonneet hemmottelupäivään kehoa huoltavat tuntimme ja saamme keskittyä rauhallisuuteen ja rentouteen koko päivän ajan. Päivä on avoin kaikille naisille, vierailijoille edullisella kertamaksulla.

Lue lisää