Syksyn ensimmäinen treenihaaste tehdään soutaen!

Ota soutulaite alle ja souda 1000 metrin matka rauhassa nautiskellen tai niin nopeasti kuin pystyt! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Unelmasalin ihana syksyinen tuotepaketti.

Osallistuminen on helppoa!

  • Ota soutulaite alle
  • Aseta vastus välille 5-8
  • Nappaa kahva käsiin ja souda 1000 m itsesi haastaen tai rauhassa nautiskellen
  • Merkitse aikasi Vienon ovessa olevaan listaan, saat 3 yritystä
  • Haaste on voimassa 31.10.2024 asti

Osallistumalla soutuhaasteeseen, olet mukana Unelmasalin syksyisen tuotepaketin arvonnassa (arvo 50 €).

Jokainen 31.10.2024 mennessä haasteeseen osallistunut on mukana arvonnassa, soutuajalla ei ole siihen merkitystä. Kisaat ainoastaan itseäsi vastaan!

Miksi soutaminen kannattaa?

Soutaminen on tehokasta aerobista treeniä, sen avulla saat sykkeen nousemaan ja hien pintaan nopeastikin. Koko kehoa aktivoiva laite sopii myös erinomaisesti lämmittelyyn ennen lihaskuntotreeniä ja harjoittaa jalkojen, käsien sekä keskivartalon voimaa ja kestävyyttä.

Unelmasalin Concept2 soutulaitteen vastustyyppi on ilmanvastus, joka tarjoaa erittäin sulavan ja jatkuvan soututuntuman. Vastustaso riippuu käyttäjän käyttämästä voimasta: mitä suuremmalla voimalla soudat, sitä kovempi vastus. Helppokäyttöinen soutulaite sopii niin aktiiviliikkujalle kuin vasta-alkajillekin.

Henkilökuntamme auttaa sinut alkuun soutumatkallesi, jos laite on sinulle uusi tuttavuus. Kysy vain rohkeasti!

Tsemppiä haasteeseen! :)


Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

NYT on viimeistään aika ilmoittautua syksyllä alkaviin pienryhmävalmennuksiin! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Lue lisää ryhmistä alta.

Lue lisää