Tule kokeilemaan kuntosaliharjoittelua torstaina 7.11.!

Tervetuloa kokeilemaan kuntosaliharjoittelua personal trainerin johdolla veloituksetta. Haluamme, että pääset alkuun turvallisesti ja pysyvästi. Personal trainer Anna auttaa sinua tutustumaan kuntosaliin. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle yksin tai ystävän kanssa.


Tuntuuko kuntosaliharjoittelu kaukaiselta ajatukselta? Kynnys on korkea kokemuksen puutteen vuoksi tai edellisestä kerrasta on vierähtänyt vuosia. Nyt pääset personal trainerin aloittelijaystävälliseen ohjaukseen avoimeen kuntosaliharjoitukseen, mukaan voit tulla matalalla kynnyksellä! Teemme kokovartalon helpon kuntosaliharjoituksen ja saat tietää mitä lihasryhmiä liikkeet kuormittavat ja miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti turvallisella tekniikalla. Katsotaan myös yhdessä, miten laitteiden säädöt asetetaan oikeiksi.

Harjoituksen jälkeen sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtainen Unelmavartti personal trainerin kanssa, jossa voitte yhdessä kartoittaa yksityiskohtaisemmin omia tavoitteitasi.

Avoin kuntosaliharjoitus järjestetään to 7.11. klo 18.00.

Mukaan mahtuu vain 8 hlöä, joten ilmoittaudu heti.


​​​​​​​Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä henkilökuntaamme. Lämpimästi tervetuloa!


Seinäjoen monipuolisin syksyn 2024 ryhmäliikunta-aikataulu löytyy Unelmasalilta

Syksyn aikataulu on voimassa ja Ilmajooga, Les Mills BODYSTEP sekä keppijumppa palaa takaisin kesätauolta. Sunnuntaisin lisätuntina syyskuun ajan Lavis!

Lue lisää

Unelmakuukausi antaa mahdollisuuden kokeilla palveluitamme kuukauden ajan

Kuukauden aikana ehdit kokeilla kaikkia tunteja, käydä kuntosalilla ja virtuaalitunneilla sekä saunoa moneen otteeseen.

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Syksyn ryhmät alkaa olla hyvässä vauhdissa. Vuoden viimeiset ryhmät starttaavat lokakuussa joten niihin kerkeät vielä ilmoittautua mukaan! Alkuvuoden 2025 ryhmät julkaistaan marraskuussa, joten pysy kuulolla.

Lue lisää