Ryhmäliikuntaa lisätään 1.6.2020 alkaen

Hallitus tiedotti maanantaina 4.5. jatkavansa poikkeusoloja Suomessa, mutta ilmoitti samalla aloittavansa koronarajoitusten lieventämisen. Hallitus arvioi, että Suomessa on mahdollista siirtyä "asteittain ja hallitusti laajoista yhteiskunnallisista rajoitustoimista tartuntatautilain mukaiseen tehostettuun epidemian hallintaan."

Hallitus tiedotti avaavansa 1.6. alkaen muun muassa valtion ja kuntien harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, sekä muuttavansa 10 henkilön kokoontumisrajoituksen 50 henkilöön. Liikuntakeskuksen näkökulmasta nämä ovat hienoja muutoksia rajoituksissa ja antavat myös uskoa siihen, että voimme pikku hiljaa siirtyä takaisin kuntoilun pariin.

Vaikka elämme edelleen yhteiskunnallisesti haastavaa aikaa eikä vielä voida puhua "normaaliin arkeen" siirtymisestä, on tämä jo suuri voitto koronataistelussa.

  • Noudatamme jatkossakin hallituksen määräyksiä, sekä kiinnitämme aina huomiota siisteyteen ja hygieniaan mahdollistaaksemme turvallisen treeniympäristön kaikille.
  • Uusien linjausten perusteella käynnistämme ryhmäliikuntatunnit maanantaina 1.6. Luonnollisesti, jos hallitus muuttaa/palauttaa rajoituksia ennen tätä, toimimme uusien ohjeistusten mukaan.
  • Aloitamme kevennetyllä ryhmäliikunta-aikataululla, jonka julkaisemme mahdollisimman pian.


Kiitos jälleen kerran sinulle, että olet pysynyt asiakkaanamme näin haastavana aikana. Maltetaan vielä hetki ja sitten laitetaan pyllyt pyörimään!


Tiedote 23.12.2021

Tiukennetut AVI:n Etelä-Pohjanmaalle asettamat kokoontumisrajoitukset eivät kohdistu yksityistilaisuuksiin tai harrastustoimintaan.

Lue lisää

Kesän Unelmabingo

Unelmabingo tuo kesään kivaa aktiviteettia. Nappaa omasi asiakaspalvelusta, osallistuminen palkitaan!

Lue lisää