Tyynitorstait alkavat maaliskuussa

Torstai-illat rauhoitetaan keväällä hiljaisuudelle. Näinä päivinä voit keskittyä paremmin omiin ajatuksiisi ja hiljaisuuteen. Mukana myös uutuustunti.

Äänimaljarentoutuksen ohjaa ihana, lempeä Taina Kaura.

Olemme saaneet toiveita rauhallisesta ajasta, jolloin ylimääräinen hälinä olisi minimissään. Tästä ajatuksesta syntyi Tyynitorstai, jolloin klo 19.30-24.00 taustamusiikki kuntosalilla soi hiljaisemmin.

Aikataulussa on silloin klo 19.40 Ilmajooga, joka avaa jännityksiä kehossa ja rentouttaa myös mielen. Lisäksi joka toinen viikko (12.3., 26.3., 9.4. ja 23.4.) samaan aikaan Vieno-salissa ohjataan tunnin mittainen Lempeä liike & äänimaljarentoutus. Tunneile ilmoittaudutaan normaaliin tapaan sovelluksessa, nettisivuilla tai kosketusnäytöllä.

Molemmat tunnit toimivat parhaiten omana harjoituksenaan, jolloin voit keskittyä rentoutumiseen täysin. Hyvin rauhallisilla tunneilla vilu voi yllättää, jos yllä on hiestä kosteat vaatteet.

Toiveemme on, että myös kuntosalin puolella otettaisiin huomioon rauhallinen tunnelma, niin että saleissa voidaan yhtenä iltana keskittyä hiljaisuuteen. Onneksi omista kuulokkeista voi kuunnella mitä itse haluaa, jos hiljaisuus ei juuri sillä hetkellä ole sinun juttusi.

Lempeä liike & äänimaljarentoutus

Lempeä liike & äänimaljarentoutus on rauhallinen ja rentouttava kokonaisuus. Tunti aloitaan oman luonnollisen hengityksen huomioimisella. Pikkuhiljaa siirrytään tunnustelemaan ja tutkimaan lempeää liikettä. Lempeän liikkeen avulla haetaan kehoon pehmeästi tilaa ja syvennetään omaa kokemusta kehotietoisuudesta sekä läsnäolosta. Lopuksi laskeudutaan pitkään loppurentoutukseen, jossa saat uppoutua äänimaljojen sointujen luomaan maailmaan. Soinnut rauhoittavat, rentouttavat ja hoitavat olemustasi kokonaisvaltaisesti.

Äänimaljarentoutus on jokaiselle omanlaisensa kokemus ja tuntemus. Monesti seuraavina öinä uni on erityisen syvää ja ravitsevaa. Myös lihasjännitykset ja ajatuskuviot saavat mahdollisuuden hiljalleen vapautua. Juothan tunnin jälkeen muutaman lasillisen vettä.

Tunti on hidastempoinen, joten puethan lämpimästi ja mukavasti päälle. Voit ottaa mukaasi myös pienen tyynyn päänalukseksi ja viltin. Tunnilla ei ole erillistä taustamusiikkia.

Äänimaljojen soinnut rauhoittavat ja rentouttavat.

Ilmajooga

Ilmajooga on ihastuttava tunti, joka yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen harjoituksen koko keholle. Iso kangas, hammock, antaa mahdollisuuden kokea liikkeet ilmassa. Ilmajooga sopii lähes kaikille ja varsinkin istumatyötä tekeville. Ilmajooga rauhoittaa sekä lisää kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

Tunnille tultaessa on hyvä pukeutua kainalot peittävään paitaan ja polvitaipeiden yli ulottuviin housuihin sekä varmistaa, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Myös korut ja kellot tulee ottaa pois tunnin ajaksi.

Ilmajooga sopii kaikille, erinomaisesti istumatyötä tekeville.


Unelmajäsenyys ei vaadi pitkää sitoutumista

Unelmajäsenyys on helppo, toistaiseksi voimassa oleva asiakkuusmalli, jonka voi irtisanoa milloin tahansa 30. vuorokauden irtisanomisajalla. Jäsenyydessä ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää

Seinäjoen kattavin ryhmäliikuntavalikoima löytyy Unelmasalilta, myös kesällä!

Monipuolinen ja runsas kesän ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 4.9. saakka.

Lue lisää