Palvelut joni

Unelmasalilla voit liikkua sitoutumatta kuukausi kerrallaan tai halutessasi pidempään edullisemmin. Tarjoamme muitakin mahdollisuuksia, kuten kymppikortteja. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.

Unelmavartti

Jos et ole koskaan käynyt meillä, suosittelemme varaamaan veloituksettoman 15-30 minuutin tutustumiseen Unelmasaliin henkilökunnan opastuksella. Tällöin voimme kiireettömästi kartoittaa tarpeesi ja käydä läpi kaikki palvelumme. Halutessasi voit jäädä kuntoilemaan 16 €:n kertamaksulla. Varaa Unelmavartti puhelimitse soittamalla asiakaspalveluun p. 045-265 5645 (ma-to klo 15-19 ja ti ja pe 8-12) tai osoitteesta asiakaspalvelu@unelmasali.fi.

Unelmapäivä

Jos haluat kuntoilla meillä vain yhden päivän ajan, onnistuu se helpoiten ostamalla Unelmapäivän. Se sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan ja saunaosaston vapaan käytön kuluvan päivän ajan klo 04-24.

Ostaessasi Unelmapäivän, pääset kuntoilemaan heti Unelmasali-mobiiliapin avulla. Lataa appi puhelimeesi, rekisteröidy ja avaa Unelmasalin ovi. Helppoa!

Unelmakuukausi

Unelmakuukausi on hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla palveluitamme ja päättää myöhemmin jatkosta. Unelmakuukausi sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan ja saunaosaston vapaan käytön 30 päivän ajan ostopäivästä.

Unelmakuukausi on tarkoitettu tutustumiseen, joten voit ostaa sen vain kerran edulliseen 45 €:n hintaan.

Unelmakymppi

Jos haluat käydä kuntoilemassa harvemmin, on Unelmakymppi täydellinen vaihtoehto! Sisältää 10 kuntoilukertaa Unelmasalilla ja jokaisella kerralla voit käydä rajattoman määrän jumpissa. Unelmakympin hinta on 140 € ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä.Unelmajäsenyys on helppo, toistaiseksi voimassa oleva asiakkuusmalli, jonka voi irtisanoa milloin tahansa 30. vuorokauden irtisanomisajalla. Jäsenyydessä ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää


Lataa Unelmasali-sovellus

Kuntosalikortit ovat historiaa. Unelmasali-sovellus on mukana, missä ikinä kuljetkin. Todella helppokäyttöinen sovellus on käyttöliittymäsi palveluihimme!

Lue lisää