Juoksun alkeet alkaa keskiviikkona 24.4. klo 17.30!
(Kaksi paikkaa vapaana)


JUOKSUN ALKEET -PIENRYHMÄ ALKAA KESKIVIIKKONA 24.4. KLO 17.30

Oletko aina miettinyt miten ihmiset jaksavat juosta? Haluaisitko saada uutta intoa ja vaihtelevuutta lenkkeilyyn sekä kehittää peruskuntoasi? Jos haikailet juoksusta, mutta mietit ettet ikinä enää jaksaisi juosta, niin tämä pienryhmä on just sinulle!

Juoksun alkeet-pienryhmä on tarkoitettu juoksuharrastusta aloitteleville, joka haluaa kehittää omaa peruskuntoa. Pienryhmän päätavoitteena on kehittää peruskuntoa ja oppia nauttimaan juoksusta tutustumalla juoksun saloihin. Treenitapaamisilla opit oikean ja taloudellisen juoksutekniikan. Oikealla juoksutekniikalla lenkkeilystä tulee mielekästä ja turvallista. Kaikki harjoitteet tehdään oman kuntotason mukaan.

Tekniikan lisäksi tutustutaan juoksua tukevaan lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon sekä kehitetään peruskuntotasoasi. On tavoitteenasi juoksukunnon kehittyminen, tietyn matkan juokseminen tai juoksemisen ilon löytäminen niin saat tästä ryhmästä opit ja harjoitteet juuri omaan, itsellesi henkilökohtaiseen peruskuntoharjoitteluun.

Valmennus sisältää:

  • Alkuhaastattelu: lähtötilanteesi kartoitus, tavoitteet ja halutessasi inbody-kehonkoostumusmittaus
  • Juoksuohjelma (8vk)
  • Juoksua tukevat ohjelmat lihaskuntotreeniin sekä kehonhuoltoon
  • Ryhmä tapaamiset keskiviikkoisin 24.4. alkaen klo 17.30-18.30
  • Kesto: 5 tapaamista
  • 112€


Ryhmän valmentajana toimii fysioterapeutti Henna-Riikka Miilumäki. Lisätietoja saat Henna-Riikalta osoitteesta henna-riikka@unelmasali.fi tai numerosta 0407398396

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii Fysioterapeutti Henna-Riikka Miilumäki. Lisätietoja saat Henna-Riikalta osoitteesta henna-riikka@unelmasali.fi tai numerosta 0407398396

Ilmoittautuminen on auki!


Pienryhmävalmennus

Syksyn 2024 pienryhmävalmennukset julkaistaan kesäkuussa joten pysy kuulolla!
​​​​​​​Paikkoja on valmennuksiin rajoitetusti, joten varaa paikkasi energisempään vuoteen 2024 ajoissa!

Lue lisää