Kotitreenilläkin saat hien pintaan

Nyt on hyvä välttää turhia ihmiskontakteja ja mahdollisuuksien mukaan pysytellä sisällä. Onneksi nopeallakin kotitreenillä saa mukavan hien pintaan ja hyvän fiiliksen.

Hyödynnä monipuolisesti kotoasi löytyviä välineitä ja huonekaluja. Anna mielikuvituksen laukata ja mikä parasta, voit ottaa muutkin perheenjäsenet mukaan suunnitteluun ja jumppaan!

Tässä viiden liikkeen treenissä aikaa menee vain 20 minuuttia ja välineeksi tarvitset ainoastaan tuolin tai sohvan.

  • tee jokaista liikettä 15 toistoa

  • pidä kierroksen jälkeen noin 2 min palautus

  • tee kierroksia 3-5

1. Bulgarialainen kyykky

Nosta takimmainen jalka korokkeelle. Pidä keskivartalo tiukkana ja kyykkää niin, että polvi on 90 asteen kulmassa. Pienempikin kulma riittää, mutta tarkista että polvi menee varpaiden kanssa samaan suuntaan.

2. Dippipunnerrus

Aseta kädet penkin reunalle. Koukista kyynärpäitä niin, että peppu laskeutuu alas läheltä penkin reunaa. Tarkista, että kyynärpäät osoittavat taakse, jolloin liike tuntuu ojentajissa.

3. Vuorikiipeilijä

Mene etunoja-asentoon, kädet korokkeelle. Pidä vartalo suorana ja peppu alhaalla. Vedä vuorojaloin polvea kohti vatsaa. Liike tuntuu koko kropassa, mutta erityisesti keskivartalossa.

4. Lantionnosto

Asetu lattialle selinmakuulle ja nosta jalat korokkeelle. Nosta lantiota ylös puristaen pakaroita yhteen. Ala-asennossa anna pepun vain hipaista lattiaan ja jatka liikettä. Pidä keskivartalo tiukkana!

5. Kylkilankkuun kierto

Asetu lankkuasentoon kädet korokkeelle. Kierrä vartalo kylkiasentoon ja vapauta päällimmäinen jalka kylkilankkuasennossa ilmaan. Varmista, ettet päästä lantiota tipahtamaan vaan pidä vartalo tiukkana. Kierrä toiselle puolelle.

Hikisiä treenihetkiä!

Personal trainer Janika


Mieti pidemmälle ja liiku kesä 2023 veloituksetta!

Haluatko tehdä liikunnasta tavan ja osan arkeasi? Se onnistuu katsomalla hieman pidemmälle ja tekemällä päätöksen onnistumisesta. Tartu kesätarjoukseemme ja liiku koko kesä veloituksetta!

Lue lisää

NEUROSONIC - huikea uutuus Unelmasalilla!

Suomessa kehitetty Neurosonic lievittää stressiä, auttaa kehoa palautumaan ja parantaa unen laatua. Iloksemme saamme ilmoittaa, että Neurosonic-divaani saapuu Unelmasalille 5.6.2023!

Lue lisää

Unelmasalin kesäjumpat 2023

Kesä-heinäkuussa Unelman pihanurmella jumpataan tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 18.00. Tunnit ovat avoimia ja veloituksettomia kaikille naisille.

Lue lisää