Unelmasalin kesäjumpat 2024

Kesä-heinäkuussa Unelman pihanurmella jumpataan tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 18.00. Tunnit ovat avoimia ja veloituksettomia kaikille naisille.

Kesäkuusta alkaen Unelmasalin pihanurmella (sateen sattuessa jumppasalissa) ohjataan tuttuun tapaan kesäjumppia joka viikko! Olemme laatineet monipuolisen valikoiman tunteja, joten löydät taatusti sinulle sopivan jumpan. Unelman nurmelle ovat tervetulleita aivan kaikki naiset ja tunnit ovat veloituksettomia!

Kesäjumpat ohjataan ilman välineitä. Oman maton tai pyyhkeen voit halutessasi ottaa mukaan ja vesipullo on hyvä varata joka tunnille.

Kaikkien lajien tarkat tuntikuvaukset löydät täältä.

Ilmoittaudu kesäjumppiin

Jumpat ohjataan kesä-heinäkuussa keskiviikkoisin klo 18.00. Jokaisen tunnin kesto on 45 min.

Jäsenenä pääset ilmoittautumaan tunnille tuttuun tapaan Unelmasali-sovelluksen kautta. Aikaisintaan kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Ilmoittautumaan pääset myös kuntosali- ja aamujäsenenä.

Vierailijana voit ilmoittautua alla olevasta listasta klikkaamalla tunnin nimeä. Tunnit ovat veloituksettomia!

Ilmoittautumalla kesäjumppiin, lunastat itsellesi arpoja, joilla voi voittaa loppuvuoden 2024 veloituksettomat kuntoilut Unelmalla! Jokainen ilmoittautuminen on uusi arpa, joten se kannattaa ehdottomasti tehdä!

Parkkipaikkoja on Unelmasalin pihalla, mutta niiden täyttyessä lisätilaa löydät rakennuksen takaa sekä lähiteiden varsilta. Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla pyörällä tai kävellen.

Toivotaan lämmintä ja sateetonta kesää! :)


Mieti pidemmälle ja liiku koko kesä 10 € hintaan

Haluatko tehdä liikunnasta tavan ja osan arkeasi? Se onnistuu katsomalla hieman pidemmälle ja tekemällä päätöksen onnistumisesta. Tartu kesätarjoukseemme ja liiku koko kesä 2024 vain 10 €!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Syksyn 2024 pienryhmävalmennukset on nyt julkaistu! Valikoima on jälleen monipuolinen josta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ryhmän. Kun varaat paikan valmennukseen 7.7.2024 mennessä saat valmennukseen early bird-alen. Lue lisää ryhmistä alta!

Lue lisää

Seinäjoen monipuolisin ryhmäliikuntatarjonta myös kesällä!

Unelmasalille tuttuun tyyliin kesäkaudellakin ryhmäliikunnassa on runsas ja monipuolinen valikoima. Ja piristyksenä 29.5. alkaen kaikille avoimet kesäjumpat keskiviikkoisin klo 18.00 koko kesän ajan!

Lue lisää