Theraband-vastuskuminauha on uudenlainen treeniväline

Jalan alta irtoava kuminauha läsähtää sormille, joten solmit sen lenkiksi. Solmua et saa kuitenkaan koskaan enää auki, koska siitä tulee niin tiukka. Tuttua? Theraband CLX -vastuskuminauhalla säätäminen on historiaa!

Kuminauhatreenit ovat helppoja tehdä, koska et tarvitse paljoa tilaa ja väline kulkee mukana missä vain oletkin. Theraband CLX -vastuskuminauha on erityisen monipuolinen. Se muodostuu lenkeistä, joten sitä ei tarvitse koskaan sitoa solmuun. Theraband mahdollistaa todella monipuolisia liikkeitä, koska se ei irtoa helposti jaloista ja käsistä. Oikeastaan vain taivas on rajana! Tuote on valmistettu kestävästä kumista, eikä se sisällä lateksia.

Haluan oman Theraband-kuminauhan!

Osta netistä - nouda Unelmasalilta! Kuminauhoja on saatavilla kahdessa eri vahvuudessa: 2,1 kg ja 2,6 kg. Kaksi lenkkiä sisältävän kuminauhan hinta on 10 €, mutta saat ostaa halutessasi useampia lenkkejä. Ilmoita siitä lisätiedoissa, niin lähetämme lisälenkeistä laskun, 5 €/lenkki. Myös postitus onnistuu 3 €:n lisämaksua vastaan.


Treenivinkki Theraband-kuminauhalla

Tällä videolla muutama esimerkkiliike, joita voit Theraband-nauhalla tehdä. Lenkkien ansiosta kuminauha pysyy hyvin nikoissa kovassakin liikkeessä. Kokeile sitä vaikkapa kyykkyhyppyjen tehostajana!