Tuetaan toinen toistamme

Unelmasalilla liikutaan toistaiseksi normaalisti, mutta seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaan. Emme voi liikaa painottaa henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista ja sitä, että jos kuulut riskiryhmään tai sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, pysyt kotona.

Tällaisesta poikkeuksellisesta tilanteesta meillä kellään ei vielä ole aikaisempaa kokemusta. Näin ollen on uskottava viranomaisia ja pysyttävä varuillaan. Kuitenkaan emme halua lähteä panikoimaan, koska se ei auta ketään. Toimimme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamien määräysten mukaisesti.

Huoli siitä, että joutuisimme sulkemaan ovemme on suuri. Tietenkin sen vuoksi, että asiakkaamme eivät pääsisi kuntoilemaan, mutta erityisesti siitä syystä, että se saattaisi olla tarinamme loppu. Kustannukset ovat suuret, vaikka yhtäkään jumppaa ei ohjattaisi tai kuukausipalkkaa maksettaisi. Vakuutukset eivät tällaisessa tilanteessa auta ja yrittäjän mahdollisuudet selviytyä ovat hyvin rajalliset.

Itseäni yrittäjänä huolestuttaa oman perheeni lisäksi myös kaikki työntekijämme ja heidän perheensä. Kaikkien meidän elanto on kiinni Unelmasalissa. Toivomme siis, että pysyt mukanamme tämän vaikean ajan yli. Maksamasi kuukausimaksu on meille tärkeä ja sen avulla voimme jatkaa toimintaamme poikkeusajan läpi ja sen jälkeen.

Yritetään muistaa terveen maalaisjärjen käyttö, jotta koronaviruksen aiheuttamat varautumistoimenpiteet eivät aiheuta ylitsepääsemättömiä taloudellisia vaikeuksia muillekaan yrittäjille. On meidän kaikken etu jos maailma ei pysähdy vaan pyrimme jatkamaan elämää mahdollsimman normaalisti ja rauhallisin mielin. Tue niitä yrittäjiä joiden palveluista haluat pitää kiinni ja sellaisia yrityksiä joiden haluat jatkavan toimintaansa vielä tämän jälkeenkin.

Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua. Huolehditaan itsestämme ja toisistamme.
Yhteispelillä tästä selvitään!

Emili


Tiedote 23.12.2021

Tiukennetut AVI:n Etelä-Pohjanmaalle asettamat kokoontumisrajoitukset eivät kohdistu yksityistilaisuuksiin tai harrastustoimintaan.

Lue lisää

Kevään 2024 tapahtumia

Toukokuussa vietetään vappua, helatorstaita, äitienpäivää ja Unelmasalin 5-vuotissynttäreitä. Myös ensimmäinen kesäjumppa ohjataan toukokuussa. Kurkkaa pyhien ja erikoispäivien aikataulu!

Lue lisää