Unelmabingon aika!

Paljon toivottu jäsenten oma #unelmabingo käynnistyi heinäkuussa. Tällä kertaa kesäkisailu on rennon leikkisä hyvänmielen kohottaja, johon jokainen voi halutessaan osallistua. Unelmabingon tehtäviä on hauska tehdä myös puolison, lasten tai vaikka ystävän seurassa.

Emili ja Janika haastavat sinut mukaan heinäkuun Unelmabingoon!

Hauskaa tekemistä heinäkuulle

Kolme vuotta sitten, Suomen juhliessa 100-vuotissynttäreitä, haastoimme asiakkaamme viimeksi pelaamaan kesäbingoa. Silloin bingolapussa komeili juhlavuoden kunniaksi 100 erilaista liikunnallista kesätehtävää ja valtavan moni lähtikin niitä innoissaan suorittamaan.

Kyseinen kesähaaste on puhuttanut pitkään ja vielä tänäkin keväänä olemme kuulleet päivittelyä siitä miten kivasti bingo silloin motivoi liikkumaan monipuolisesti, kesälläkin. Nyt vuonna 2020 bingo on kokenut muodonmuutoksen ja palaa haastamaan sinut viettämään mukavan liikunnallinen, mutta myös armollisen ihana kesä. Bingo pelataan heinäkuun aikana ja tehtäviä on yhteensä 25.

Osallistuminen on helppoa

1. Nouda Unelmabingo-lomake meiltä Unelmasalilta.

2. Tee Unelmabingo-tehtäviä omaan tahtiisi heinäkuun aikana ja ruksita suoritetut kohdat, tai liimaa tehtävien päälle vaikka tarra.

3. Palauta Unelmabingo-lomake täytettynä meille asiakaspalveluun viimeistään 10.8.2020.

4. Ihana olisi myös nähdä mitä kaikkea olet Unelmabingon myötä häärinyt, joten halutessasi voit jakaa suorituksiasi somessa. Tägää julkaisuihin Unelmasali ja käytä hashtagia #unelmabingo.

Osallistuminen palkitaan

Riittää että saat tehdyksi edes yhdenkin bingotehtävän ja palautat Unelmabingo-lomakkeen meille 10.8. mennessä. Näin olet mukana arvonnassa!

Lisäksi palkitsemme ahkeruudesta:

1. Vähintään yksi suoritettu bingo = Unelmasalin näppärä kangaskassi

2. Kaikki Unelmabingon 25 tehtävää suoritettuna = Unelmasalin ihana lasinen juomapullo

3. Kaikki Unelmabingo-lomakkeen palauttaneet osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa palkintona on joko 2 kk kuntoiluaikaa (arvo 148 €) TAI personal training harjoitusohjelma sekä 2 kpl InBody kehonkoostumusmittauksia (arvo 169 €).

Vinkki! Jakamalla ja tägäämällä somessa, lunastat itsellesi lisää arpoja.


Ihanaa kesää!