Unelma VIP-jäsenyys

Olen päättänyt pitää itsestäni huolta säännöllisesti kuntoilemalla, joten haluan samantien pidemmän ja edullisemman jäsenyysvaihtoehdon. VIP-jäsenyys on voimassa määräajan, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Myöskään VIP-jäsenyydessä ei ole aloitusmaksua.

Haluamme varmistaa, että pääset varmasti alkuun. Liittyessäsi VIP-jäseneksi varaamme sinulle Unelmatreenin ohjaajan kanssa.

​​​​​​​VIP-asiakkaana pääset osallistumaan jäsentapahtumiimme ja saat kaikki jäsenetumme seinäjokisiin, tarkkaan valittuihin liikkeisiin. Lisäksi saat 10 % alennuksen kaikista Unelmasalin oheistuotteista ja -palveluista.

Kaikki palvelut, kiitos!

Ehdottomasti huolettomin, edullisin ja suosituin jäsenyytemme. Sisältää rajattoman kuntosalin, ryhmäliikunnan, virtuaalisalin ja saunaosaston käyttöoikeuden vuoden jokaisena päivänä klo 04-24.
12 tai 24 kk:n jäsenyydet ovat voimassa määräajan, jonka jälkeen 1 kuukausi kerrallaan 30. päivän iritisanomisajalla.


Kuntosalijäsenenä teet treenin kun sinulle sopii

Jos haluat, voit käydä vain kuntosalilla, jolloin ryhmäliikuntatunnit jäävät palveluistasi pois. VIP-kuntosalijäsenyyteen kuuluu tietenkin myös virtuaalitunnit sekä saunaosaston käyttö vuoden jokaisena päivänä. Myös VIP-kuntosalijäsenyydet ovat voimassa 12 tai 24 kk, jonka jälkeen 1 kuukausi kerrallaan 30. päivän irtisanomisajalla.

Edullisimmillaan VIP-kuntosalijäsenyys on vain 44 €/kk.


Aamulla liikkuminen on edullisempaa

Jos sinulla on mahdollisuus liikkua aamuisin, on se edullisempaa ja vältät illan mahdolliset ruuhkat. Voit valita aamujäsenyyteesi pelkän kuntosalin tai myös ryhmäliikunnan kattavan mallin. Aamujäsenyys on voimassa vuoden jokaisena päivänä klo 04-14, ja se on voimassa 12 tai 24 kk, jonka jälkeen toistaiseksi, 1 kuukausi kerrallaan 30. päivän irtisanomisajalla.