Toivottu juoksukoulu alkoi huhtikuussa KÄYNNISSÄ

Oletko suunnitellut juoksuharrastuksen aloittamista? Jo perinteeksi muodostunut Juoksukoulu alkoi tänäkin keväänä. Tästä näet mistä oli kyse.

Kuten kaikki uusi, myös juoksu on järkevää aloittaa oikealla tekniikalla ja rauhalliseen tahtiin. Marjon ohjaama juoksukoulu sopii vasta-alkajalle tai sinulle, joka tähtää vaikkapa juoksutapahtumaan osallistumiseen. Tästä ryhmästä saat opit ja harjoitteet juuri omaan, itsellesi räätälöityyn juoksuharjoitteluun. Kahden kuukauden, kahdeksan kerran juoksukoulu alkaa 1.4.

Nousujohteista harjoittelua pienryhmässä

Pienryhmässä harjoittelu on kannustavaa, koska voit jakaa tuntemuksia samassa tilanteessa olevien kurssilaisten kanssa. Juoksukoulun päätavoitteena on tutustua juoksun saloihin oppimalla oikea, taloudellinen ja tehokas juoksutekniikka. Oikealla juoksutekniikalla lenkkeilystä tulee mielekästä ja turvallista, säästyt vammoilta ja juoksu tuntuu kevyeltä. Jouksutekniikan lisäksi tutustut juoksua tukevaan lihaskuntoharjoitteluun sekä lihashuoltoon. Juoksukoulu toteutetaan kokonaisuudessaan ulkona.

  • kurssiaika 1.4.-20.5.2020
  • ryhmätapaamisen kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.30-18.30
  • yhteensä 8 tapaamista, 2 kk. Tapaamiset ulkona.
  • hinta 79 €/kk


Valmentajana toimii personal trainer Marjo Tainio, jolla on vuosien kokemus tavoitteellisesta juoksuharjoittelusta. Jos sinulla on kysyttävää ryhmän sisällöstä, ota yhteyttä Marjoon marjo@unelmasali.fi tai p. 050 3615137.

Haluan mukaan juoksukouluun!

Ryhmään otetaan vain 10 henkeä, joten varaa paikkasi nopeasti.