Syyskausi alkoi ma 2.9.2019

Unelmasalin syyskausi on alkanut ja se onkin monipuolisempi kuin koskaan! Syksy tarjoilee sinulle kokonaiset 24 erilaista ryhmäliikuntatuntia! Kokonaistuntimäärä viikossa on 43 ja tunnit on ripoteltu sopivasti viikon jokaiselle päivälle. Nyt on vara mistä valita.

Toivottuja rauhallisia uutuuksia

Syksy tuo valikoimaan ihania ja toivottuja uutuuksia, mutta hyvät ja tehokkaat kestosuosikit toki pitävät myös pintansa. Ryhmäliikuntavalikoimamme on laajempi kuin koskaan!

Pilates ja Shindo -tunnit palaavat pienen tauon jälkeen takaisin ohjelmistoon. Pilates löytyy syyskaudella heti maanantai-illasta Sonya Zouiterin ohjaamana ja Shindo keskiviikkoillasta Piia Taurulan ohjaamana.

Erilaisia joogatunteja on toivottu valikoimaan tasaisin väliajoin ja tänä syksynä uusia vaihtoehtoja on luvassa oikein kaksin kappalein! Meillä on ilo tarjoilla keskiviikkoaamussa ensimmäistä kertaa koko meidän historiamme aikana HOT Hatha Joogaa ja maanantai-iltana Flow Joogaa! Nämä molemmat uutuusjoogat tulee ohjaamaan Sonya Zouiter. Flow jooga ohjataan normaalissa huoneenlämmössä, joten nyt on joogaa tarjolla myös sinulle joka et välitä lämmöstä. Tuttu HOT Jooga pysyy omalla paikallaan keskiviikkoillassa.

Vauhtiakin uutuuksista löytyy

Piia Nelimarkka tuo meille nimittäin aivan uunituoreen lajin Strong by Zumban! Kyseessä on vauhdikas ja hikinen tunti, joka ei nimestään päätellen olekaan tanssitunti vaan aivan jotakin muuta. Tämä sinun täytyy tulla itse kokeilemaan, nimittäin tähän tuntiin saatat rakastua vaikka et olisi koskaan itse Zumbasta välittänytkään. Strong by Zumba löytyy syyskaudella tiistai-illasta.

Vanhat kestosuosikit pitävät aina pintansa

Uutuuksia on monta, mutta ethän unohda vanhoja hyviä tuntejamme. Valikoimassa on edelleen mm. Les Mills -tunnit BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYATTACK, BODYSTEP, BODYBALANCE ja SH'BAM sekä Kuntopiiri, Reisi-peppu-vatsa, keppijumppa, Lavis ja Ilmajooga sekä pari muuta.

Äläkä huoli, me kerromme kyllä mistä sinun kannattaa aloittaa jos tulet meille ensikertaa. Näihin täytyy tutustua rauhassa omaan tahtiin ja löytää sieltä ne itselle parhaiten sopivat jutut.


Unelmasalin Ryhmäliikunta-aikataulu SYKSY 2019

Ryhmäliikunnan aikataulu SYKSY 2019

Ajantasainen ryhmäliikunnan kalenteri löytyy aina täältä meidän verkkosivuilta sekä mobiilisovelluksesta. Sieltä löytyvät mm. lauantain vaihtuvat tunnit sekä muut mahdolliset tuntimuutokset ja poikkeukset. Painettu aikataulu toimii kuitenkin mukavasti pohjana esimerkiksi oman viikko-ohjelman suunnittelussa. Tsekkaapa tästä.

Lue lisää