Ryhmäliikuntaa lisätään 1.6.2020 alkaen

Hallitus tiedotti maanantaina 4.5. jatkavansa poikkeusoloja Suomessa, mutta ilmoitti samalla aloittavansa koronarajoitusten lieventämisen. Hallitus arvioi, että Suomessa on mahdollista siirtyä "asteittain ja hallitusti laajoista yhteiskunnallisista rajoitustoimista tartuntatautilain mukaiseen tehostettuun epidemian hallintaan."

Hallitus tiedotti avaavansa 1.6. alkaen muun muassa valtion ja kuntien harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, sekä muuttavansa 10 henkilön kokoontumisrajoituksen 50 henkilöön. Liikuntakeskuksen näkökulmasta nämä ovat hienoja muutoksia rajoituksissa ja antavat myös uskoa siihen, että voimme pikku hiljaa siirtyä takaisin kuntoilun pariin.

Vaikka elämme edelleen yhteiskunnallisesti haastavaa aikaa eikä vielä voida puhua "normaaliin arkeen" siirtymisestä, on tämä jo suuri voitto koronataistelussa.

  • Noudatamme jatkossakin hallituksen määräyksiä, sekä kiinnitämme aina huomiota siisteyteen ja hygieniaan mahdollistaaksemme turvallisen treeniympäristön kaikille.
  • Uusien linjausten perusteella käynnistämme ryhmäliikuntatunnit maanantaina 1.6. Luonnollisesti, jos hallitus muuttaa/palauttaa rajoituksia ennen tätä, toimimme uusien ohjeistusten mukaan.
  • Aloitamme kevennetyllä ryhmäliikunta-aikataululla, jonka julkaisemme mahdollisimman pian.


Kiitos jälleen kerran sinulle, että olet pysynyt asiakkaanamme näin haastavana aikana. Maltetaan vielä hetki ja sitten laitetaan pyllyt pyörimään!


Unelmasalin ja EasyFitin jengiä tyhyillassa 20.5.2020

Kesäaikataulu alkoi 1.6.2020

Tätä on odotetty! 1.6. alkaen käynnistimme ryhmäliikuntatunnit, mutta teemme sen vielä maltillisesti suppeammalla valikoimalla. Näin pukutiloissa mahtuu toimimaan turvallisesti tuntien välissä.

Lue lisää


Unelmasalin kesäjumpat 2020

Kesä-heinäkuussa ohjaamme tuttuun tapaan kesäjumppia omalla pihanurmellamme. Tunnit ovat avoimia ja veloituksettomia kaikille naisille!

Lue lisää


Theraband-vastuskuminauha on uudenlainen treeniväline

Jalan alta irtoava kuminauha läsähtää sormille, joten solmit sen lenkiksi. Solmua et saa kuitenkaan koskaan enää auki, koska siitä tulee niin tiukka. Tuttua? Theraband CLX -vastuskuminauhalla säätäminen on historiaa!

Lue lisää


Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää


Unelmasalin kotitreenit

Kaipaatko ideoita kotitreeniin? Täällä niitä on!

Lue lisää