Ryhmäliikunta

Seinäjoen monipuolisin ryhmäliikuntavalikoima ja laadukkaimmat tunnit löytyvät tunnetusti meiltä, jo 10 vuoden ajan! Tarjolla on vaihtoehtoja niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. Tutustu tarjontaan ja tule käymään. Me ohjaamme sinut sopivalle tunnille.

Valikoimassamme on 25 erilaista ryhmäliikuntatuntia, yhteensä noin 40 ohjattua tuntia viikossa! Aikataulusta löydät sykettä nostattavia, lihaskuntoa ylläpitäviä ja tanssillisia tunteja. Meillä on myös Seinäjoen monipuolisin kehoa huoltavien tuntien valikoima.

Unelmasalilla on kolme ryhmäliikuntasalia – iso ryhmäliikuntasali Ansa, rentouttava ja tarvittaessa lämmitettävä Vieno, sekä pieni mutta monipuolinen virtuaalisali Helka.

Ryhmäliikuntasali Ansassa ohjataan pääasiallisesti vauhdikkaampia tunteja, kuten tanssilliset SH’BAM®, Lavis ja Tanssi, sekä sykettä nostattavat BODYATTACK®, BODYSTEP®, BODYCOMBAT® ja Power, sekä lihaskuntoa kehittävät BODYPUMP®, Reisi-peppu-vatsa ja Rinta-selkä-kädet. Lisäksi Keppijumppa ja Kevyt Kuntojumppa, joissa liikkeet ovat helppoja eivätkä sisällä hyppyjä. Ilmajooga-tunnit ohjataan myös Ansa-salissa.

Vienon tuntivalikoimiin kuuluvat mm. Tasapaino-venyttely, Shindo ja BODYBALANCE®, sekä n. 32 asteeseen lämmitetyssä salissa ohjatut HOT Venyttely ja HOT Jooga.

Virtuaalisalissamme Helkassa voit jumpata ilman aikatauluja juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii. Lajivalikoimasta löytyy tunteja laidasta laitaan mm. sisäpyöräilyä, lihaskuntotunteja sekä venyttelyä. Tule rohkeasti kokeilemaan!


Lapset mukaan liikkumaan

Oma aika on tärkeää, erityisesti pienten lasten äideille. Aina ei kuitenkaan ole helppo löytää lastenvahtia, joten helpottaaksemme arkeasi, tarjoamme mahdollisuuden kuntoilla lapsen kanssa.

Lue lisää

Miten pääsen alkuun?

Kutsumme sinut mielellämme kiireettömälle tapaamiselle, niin voimme yhdessä kartoittaa tämänhetkisen tilanteesi. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lue lisää