Juoksun alkeet alkaa tiistaina 2.5. (KÄYNNISSÄ)


JUOKSUN ALKEET -PIENRYHMÄ ALKAA ENSI VIIKON TIISTAINA 2.5. KLO 17.30!

Oletko aina miettinyt miten ihmiset jaksavat juosta? Haluaisitko saada uutta intoa ja vaihtelevuutta lenkkeilyyn sekä kehittää peruskuntoasi? Jos haikailet juoksusta, mutta mietit ettet ikinä enää jaksaisi juosta, niin tämä pienryhmä on just sinulle!

Juoksun alkeet-pienryhmä on tarkoitettu juoksuharrastusta aloitteleville, joka haluaa kehittää omaa peruskuntoa. Pienryhmän päätavoitteena on kehittää peruskuntoa ja oppia nauttimaan juoksusta tutustumalla juoksun saloihin. Treenitapaamisilla opit oikean ja taloudellisen juoksutekniikan. Oikealla juoksutekniikalla lenkkeilystä tulee mielekästä ja turvallista. Kaikki harjoitteet tehdään oman kuntotason mukaan.

Tekniikan lisäksi tutustutaan juoksua tukevaan lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon sekä kehitetään peruskuntotasoasi. On tavoitteenasi juoksukunnon kehittyminen, tietyn matkan juokseminen tai juoksemisen ilon löytäminen niin saat tästä ryhmästä opit ja harjoitteet juuri omaan, itsellesi henkilökohtaiseen peruskuntoharjoitteluun.

Valmennus sisältää:

  • Alkuhaastattelu: lähtötilanteesi kartoitus, tavoitteet ja halutessasi inbody-kehonkoostumusmittaus
  • Juoksuohjelma (8vk)
  • Juoksua tukevat ohjelmat lihaskuntotreeniin sekä kehonhuoltoon
  • Ryhmä tapaamiset tiistaisin 2.5. alkaen klo 17.30-18.30
  • Kesto: 8 tapaamista, 2 kk.
  • 89 €/kk.
  • Mahdollisuus Hyvinvointianalyysin joka sisältää firstbeat life mittarin sekä sovelluksen. Analyysin avulla tehdään hapenottokyvyn mittaus sekä valmennuksesta saadaan entistä yksilöllisempää. Lue lisää hyvinvointianalyysistä täältä. Hinta 109€/kk.


Ryhmän valmentajana toimii fysioterapeutti Henna-Riikka Miilumäki. Lisätietoja saat Henna-Riikalta osoitteesta henna-riikka@unelmasali.fi tai numerosta 0407398396

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii Personal trainer Henna-Riikka Miilumäki. Lisätietoja saat Henna-Riikalta osoitteesta henna-riikka@unelmasali.fi tai numerosta 0407398396

Ilmoittautuminen on auki!


Jenni 42 v. osallistui keväällä 2020 Kilot pois ja kiinteäksi -pienryhmävalmennukseen.

Oivalluksia liikunnasta ja hyvinvoinnista

Jäsenemme Jenni on elämänsä aikana ehtinyt pudottaa kymmeniä ja taas kymmeniä kiloja hyvin lyhyessä ajassa. Yhtä nopeasti kilot ovat kuitenkin aina tupsahtaneet takaisin. Onko vasta iän tuoma viisaus ja armollisuus itesään kohtaan olleet oikeat lääkkeet pysyvään painonhallintaan?

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Seuraavat pienryhmävalmennukset alkavat elokuussa 2023!

Lue lisää