Juoksu (2 kk) KÄYNNISSÄ

Juoksu-pienryhmä starttaa 6.4.2022 klo 17.00

Oletko aina miettinyt miten ihmiset jaksavat juosta? Haluaisitko saada uutta intoa ja vaihtelevuutta lenkkeilyyn sekä kehittää peruskuntoasi? Tämä pienryhmä on suunniteltu myös sinulle, joka olet jo käynyt aiemman pienryhmän, mutta kaipaat nousujohteisuutta treenehin!

Juoksu-pienryhmä on tarkoitettu niin juoksuharrastusta aloitteleville kuin jo hieman enemmän juoksua harrastaneille. Pienryhmän päätavoitteena on oppia nauttimaan juoksusta tutustumalla juoksun saloihin. Treenitapaamisilla opit oikean ja taloudellisen juoksutekniikan. Oikealla juoksutekniikalla lenkkeilystä tulee mielekästä ja turvallista. Kaikki harjoitteet tehdään oman kuntotason mukaan, joten ryhmä sopii myös edellisten juoksu -pienryhmien jatkoksi.

Tekniikan lisäksi tutustutaan juoksua tukevaan lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon sekä kehitetään peruskuntotasoasi. On tavoitteenasi juoksukunnon kehittyminen, tietyn matkan juokseminen tai juoksemisen ilon löytäminen niin saat tästä ryhmästä opit ja harjoitteet juuri omaan, itsellesi henkilökohtaiseen juoksuharjoitteluun.

Valmennus sisältää

  • Alkuhaastattelu: lähtötilanteesi kartoitus, tavoitteet ja halutessasi InBody-kehonkoostumusmittaus
  • Henkilökohtainen juoksuohjelma 8 viikoksi
  • Juoksua tukevat ohjelmat lihaskuntotreeniin sekä kehonhuoltoon
  • Ryhmätapaamiset keskiviikkoisin alkaen 6.4. klo 17.00-18.00
  • Kesto: 8 tapaamista, 2 kk
  • Tapaamiset pääosin ulkona.
  • Valmentajan tuen koko valmennuksen ajan


Valmennuksen hinta on 79 € / kk.
Ryhmään otetaan max 12 henkilöä

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii Personal trainer Henna-Riikka Miilumäki. Lisätietoja saat Henna-Riikalta osoitteesta henna-riikka@unelmasali.fi tai numerosta 0407398396

Ilmoittautuminen on auki!


Jenni 42 v. osallistui keväällä 2020 Kilot pois ja kiinteäksi -pienryhmävalmennukseen.

Oivalluksia liikunnasta ja hyvinvoinnista

Jäsenemme Jenni on elämänsä aikana ehtinyt pudottaa kymmeniä ja taas kymmeniä kiloja hyvin lyhyessä ajassa. Yhtä nopeasti kilot ovat kuitenkin aina tupsahtaneet takaisin. Onko vasta iän tuoma viisaus ja armollisuus itesään kohtaan olleet oikeat lääkkeet pysyvään painonhallintaan?

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua löytämään sopivan tavan liikkua ja voida paremmin. Tutustu heihin tarkemmin, valitse valmentaja tarpeittesi mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Pienryhmävalmennus

Kesän 2022 upea kattaus pienryhmävalmennuksia on täällä! Pienryhmässä pääset varmaan vauhtiin 6-12 hengen porukalla oman valmentajanne johdolla.

Lue lisää