Juoksu (2 kk)

Oletko aina miettinyt miten ihmiset jaksavat juosta? Haluaisitko saada uutta intoa ja vaihtelevuutta lenkkeilyyn sekä kehittää peruskuntoasi? Juoksu-pienryhmä starttaa maanantaina 12.4.2021.

Ryhmän valmentajana toimii personal trainer Henna-Riikka Miilumäki.

Juoksu- pienryhmä on tarkoitettu juoksuharrastusta aloitteleville kuin jo hieman juoksua harrastaneille. Pienryhmän päätavoitteena on oppia nauttimaan juoksusta tutustumalla juoksun saloihin. Treenitapaamisilla opit oikean ja taloudellisen juoksutekniikan. Oikealla juoksutekniikalla lenkkeilystä tulee mielekästä ja turvallista. Tekniikan lisäksi tutustutaan juoksua tukevaan lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon sekä kehitetään peruskuntotasoasi. On tavoitteenasi juoksukunnon kehittyminen, tietyn matkan juokseminen tai juoksemisen ilon löytäminen niin saat tästä ryhmästä opit ja harjoitteet juuri omaan, itsellesi räätälöityyn juoksuharjoitteluun

Valmennus sisältää

  • Alkuhaastattelu: lähtötilanteesi kartoitus, tavoitteet ja halutessasi inbody-kehonkoostumusmittaus
  • Räätälöity juoksuohjelma 8 viikoksi
  • Juoksua tukevat ohjelmat lihaskuntotreeniin sekä kehonhuoltoon
  • Ryhmä tapaamiset maanantaisin klo 17.30-18.30
  • Kesto: 8 tapaamista, 2 kk.
  • Tapaamiset pääosin ulkona. Kaksi lihaskuntotreeniä kuntosalilla.
  • Kurssiaika: 12.4.-31.5.2021


Valmennuksen hinta on 79 €/kk
Ryhmään otetaan max 9 henkilöä

Mukaan ryhmään?

Ryhmän valmentajana toimii Personal trainer Henna-Riikka Miilumäki. Lisätietoja saat Henna-Riikalta osoitteesta henna-riikka@unelmasali.fi tai numerosta 0407398396

Ilmoittautuminen on auki!
​​​​​​​
VIP-jäsenenä saat koko kurssista -10 %! Rekisteröidy täällä, tai kirjaudu sisään sivun ylälaidasta niin saat alennuksen.


Oivalluksia liikunnasta ja hyvinvoinnista

Jäsenemme Jenni on elämänsä aikana ehtinyt pudottaa kymmeniä ja taas kymmeniä kiloja hyvin lyhyessä ajassa. Yhtä nopeasti kilot ovat kuitenkin aina tupsahtaneet takaisin. Onko vasta iän tuoma viisaus ja armollisuus itesään kohtaan olleet oikeat lääkkeet pysyvään painonhallintaan?

Lue lisää

Personal trainerimme

Personal trainerimme ovat iloisia alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tapaaminen. Ensimmäinen unelmatreeni valmentajan kanssa on maksuton. Näin pääset kokeilemaan, olisiko Hän matkallesi juuri oikea valmentaja.

Lue lisää

Pienryhmävalmennukset kannustavat kehittymään

Pienryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka haluat oppia ja kehittyä samanhenkisessä ja tiiviissä, noin 4-9 hlön porukassa. Ryhmä antaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja oppia muilta. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa valmentajan johdolla.

Lue lisää