Anne huolestui mittaustuloksista ja hävitti kehostaan kymmenen kiloa rasvaa

Pelkkä paino ei aina kerro kaikkea. Keho voi olla hälytystilassa, vaikka paino ei katastrofaalisella tasolla olisikaan. Tämän totesi myös Anne, joka on päässyt upeisiin tuloksiin personal trainer Janikan avulla.

Kävin keväällä 2019 loman kunniaksi InBody-kehonkoostumusmittauksessa ja sain kuulla viskeraalirasvani olevan vaarallisella tasolla. Näin heti ajatuksissani sisäelinteni lilluvan keltaisessa rasvassa. Seuraavaksi ajattelin, että kuka pitää huolta lapsestani jos sairastun ylipainon takia. Ja jos minulla on varaa koko ajan ostaa isompia vaatteita, niin ihan varmasti minulla on varaa personal traineriinkin. Ainakin kuukaudeksi. Kuukauden nyt voi kokeilla mitä vain!

Kuukauden jälkeen jatkettiin Janikan kanssa töitä. Olen saanut kaivaa esille kaapista niitä vanhoja pienempiä "sitten kun mä laihdun" -vaatteita ja sisäelinrasvan määrä on pudonnut normaalille tasolle. Neljässä kuukaudessa putosi 10 kiloa pelkkää rasvaa vaikka en aina olekaan noudattanut ohjelmaa ihan kirjaimellisesti.

Olen positiivisen yllättynyt tuloksista. Janikan tekemän ruokavalion ansiosta minun ei ole tarvinnut olla nälkäinen, päinvastoin: olen joutunut opettelemaan syömään enemmän! Salitreenit ovat noin kahdesti viikossa, eikä Janika huuda muuten kuin lempeitä kannustuksia.

Mielenkiinto kuntoiluun pysyi kerrankin!

Olisi todellakin pitänyt aloittaa PT:n kanssa jo aiemmin. On kiva kun käymme liikkeet läpi yhdessä kunnolla ja rauhassa minulle sopivia painoja säätäen. Janika on huomioinut hyvin rajoitukseni ja kykyni treeniohjelmia tehdessä. Muutaman viikon välein saan uudet ohjeet, joten koko ajan on mielenkiintoista ja kehittävää tekemistä. Joskus painot ovat isompia kuin olisin itse uskaltanut laittaa, mutta on upeaa huomata, kuinka paljon sitä oikeasti jaksaakaan.

Kerrankin jaksoin kesälläkin käydä salilla säännöllisesti. Olikin yllättävän helppoa ottaa pari kertaa viikossa tunti aikaa omalle hyvinvoinnille.

Olen niin innostunut, että sain puhuttua teini-ikäisen herkutteluun taipuvaisen lapsenikin kokeilemaan pt-palveluja. Nyt hän käy salilla kerran viikossa PT:n kanssa ja kerran viikossa käymme yhdessä tai sitten hän käy itsenäisesti. Mukavaa kun meillä on yhteinen harrastus joka auttaa meitä molempia parantamaan elämänlaatuamme.

Täytän ensi vuonna 40 ja vaikuttaa siltä, että taidankin olla silloin paremmassa kunnossa kuin 30-vuotiaana.

Elämäni paras sijoitus ehdottomasti!

With all my love,
Anne