Unelmasalin yhteistyökumppanit

Unelmasali valitsee yhteistyökumppaninsa huolella. Yhteistyöyritykset ovat ihania paikallisia, tai vähintään suomalaisia, tervehenkisiä yrityksiä, joiden toiminta on eettisesti tuotettua ja kuormittaa myös luontoa mahdollisimman vähän.
Yhteistyössä haluamme tarjota Sinulle kivoja etuja ja yllätyksiä asiakkuutesi lisäpiristyksenä. Edun saat näyttämällä Unelmasalin tägiä tai aplikaatiokuvaa varaus tai ostoshetkellä puhelimesta. Alla voimassa oleva listaus yhteistyökumppaneista ja jäseneduista.

KAUNEUS- JA HYVINVOINTIHOITOLA PARADIS

Rauhallinen hyvinvointihoitola monipuolisin palveluin löytyy Sorsanpesän sisäpihalta. Ilmainen autopaikoitus tarjotaan hoidon aikana. Unelmasalin jäsenille appia tai tägiä näyttämällä hoitolan palvelut
​​​​​​​-10 % (ei koske kasvolymfahierontaa).

Katso lisää:
​​​​​​​www.hoitolaparadis.fi
www.facebook.com/hoitolaparadis
p. 050 443 3144
Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki


PARTURI-KAMPAAMO KAHDEN KAUPPA

Tarjoamme Sinulle Unelmasalin appia tai tägiä näyttämällä hiusten värjäyksen yhteydessä kulmien värjäyksen tai olaplex suojakäsittelyn veloituksetta.

Katso lisää:
www.kahdenkauppa.fi
www.facebook.com/parturikampaamokahdenkauppa
p. 050 410 0205
Matti Visannin kuja 15, 60100 Seinäjoki


VILA

Vaateliike VILA tarjoaa kaikille Unelmasalin jäsenille 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

VILAn palveluihin kuuluvat myös maksuttomat VIP-stailaukset, jotka ovat mainio tapa piristää arkea ja vaatekaappia. Tunnin kestävän stailauksen aikana pääset kurkistamaan tulevan kauden trendeihin ja samalla VILAn stailisti suunnittelee juuri sinun tyylillesi ja vartalollesi sopivimmat asukokonaisuudet toiveidesi mukaan.

Private Shopping-illat ovat suunniteltu noin 6-20 hengen ystävä- tai työporukoille. Ilta aloitetaan kuohuvalla ja trendikatsauksella, ja päätetään hauskaan shoppailuhetkeen VILAn stailistin avustuksella.

Varaa aikasi puhelimitse, sähköpostilla, Instagramin direct-viestillä tai käymällä liikkeessä.

VILA Seinäjoki
Instagram: @ vila_seinajoki
Kauppakatu 5, Epstori
050 501 97 20
bsfin333587@bestseller.com