Seinäjoen kattavin ryhmäliikuntavalikoima löytyy Unelmasalilta

Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu on startannut yhtä monipuolisena ja runsaana kuin aina ennenkin! Tarjoamme yhteensä 40 tuntia viikossa ja valikoimaa löytyy viikon jokaisena päivänä. Kesällä alkanut suosittu uutuustunti Squeeze 4Venus jatkaa syksylläkin ja SHINDO palaa tauon jälkeen takaisin.

Monipuolisessa syksyn aikataulussa on jokaiselle jotakin

Tuntitarjontaa on runsaasti ja niiden osallistujakapasiteetit pidetään toistaiseksi normaalia alhasempana.

Kesän suosittu uutuustunti jatkaa aikataulussa syksylläkin! Squeeze 4Venus on lempeän tehokas lihaskuntotreeni, jolla keskitytään löytämään syvät lihakset, lantionpohjalihakset ja vahvistetaan niitä pehmeästi. Mainio tunti kaikille naisille! Tuntia ohjaa kouluttautunut Squeeze 4Venus -ohjaaja Anniina.

Ihastuttavan railakas Zumba® säilyy ohjelmistossa! Kyseessä on riemukas mutta tehokas tanssitunti, jota siivittää latinalaiset rytmit. Ohjaajana ihana Belkys Sanders.

Shindo palaa vihdoin takaisin keskiviikkoiltoihin! Tervetuloa rauhoittumaan ja huoltamaan kehoa Piian ohjauksessa.

Tutustu tunteihin tarkemmin TÄÄLLÄ.

Ilmoittaudu tunneille tästä

Selaa ryhmäliikunta-aikataulua ja ilmoittaudu tunneille alla olevasta linkistä tai Unelmasali-sovelluksella. Tuntivalikoima on näkyvissä jo vuoden 2021 loppuun saakka.


​​​​​​​Haluatko tulostaa aikataulun itsellesi?

Ajantasaisin aikataulu arkipyhämuutoksineen ja tapahtumineen löytyy Unelmasali-sovelluksesta ja verkkosivulta. Jos kuitenkin haluat tulostaa aikataulun itsellesi, voit ladata sen alla olevasta linkistä.


Unelmajäsenyys

Unelmasalilla liikut huolettomasti. Kuntoilemaan pääset vuoden jokaisena päivänä klo 04-24 omalla mobiilisovelluksella. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää

Ryhmäliikkujan ABC

Haaveiletko ryhmäliikunnan aloittamisesta? Mietityttääkö sinua mitä tarvitset mukaan tai mistä kannattaisi aloittaa? Olemme koonneet yleisimmistä kysymyksistä ryhmäliikkujan ABC:n, näillä vinkeillä pärjäät varmasti tunneilla!

Lue lisää

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Lue lisää

Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää