Kesän aikataulu on astunut voimaan!

Kesän 2021 aikataulu on todella monipuolinen ja runsas! Yhteensä 40 viikkotuntia ja 21 eri tuntia viikon jokaisena päivänä. Mukaan mahtuu myös kaksi uutuustuntia.

Harvinaisen runsaassa kesän aikataulussa jokaiselle jotakin

Koska toistaiseksi pidämme kapasiteetit alkaisempana kuin normaalisti, pidämme kesän aikataulun yhtä runsaana, kuin talvellakin.

Saamme lisäksi jopa kaksi uutuustuntia viikkoaikatauluun! Squeeze 4Venus on lempeän tehokas lihaskuntotreeni, jolla keskitytään löytämään syvät lihakset, lantionpohjalihakset ja vahvistetaan niitä pehmeästi. Mainio tunti kaikille naisille! Anniina on kouluttautunut kevään aikana Squeeze 4Venus -ohjaajaksi, joten hän ohjaa tuntia.

Toinen uutuus on paljon toivottu Zumba®! Riemukas mutta tehokas tanssitunti, jota siivittää latinalaiset rytmit. Ohjaajana ihana Belkys Sanders.

Kesä- heinäkuussa ohjaamme myös tuttuun tapaan Kesäjumppia Unelmasalin pihanurmella. Aikataulu tarkentuu lähiaikoina, jolloin päivitämme ne sovellukseen ja nettisivuille.

Kesän aikataulu on astunut voimaan 3.5.2021.

Tutustu tunteihin tarkemmin TÄÄLLÄ.

Ilmoittaudu tunneille tästä

Selaa ryhmäliikunta-aikataulua ja ilmoittaudu tunneille alla olevasta linkistä tai Unelmasali-sovelluksella.


Aikataulu on aina ajantasalla sovelluksessa ja verkkosivulla. Jos kuitenkin haluat tulostaa aikataulun itsellesi, voit ladata sen alla olevasta linkistä.


Unelmasalilla liikut huolettomasti. Kuntoilemaan pääset vuoden jokaisena päivänä klo 04-24 omalla mobiilisovelluksella. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Lue lisää

Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää