Tanssia ja joogaa sekä kaikkea siltä väliltä

Syksyn 2020 ryhmäliikunta-aikataulu starttasi maanantaina 17.8. ja se on tutun monipuolinen ja runsas!

Uutuuksia ja vanhoja tuttuja

Kesän ja koronan jälkeen on ihana päästä normaaliin arkeen. Aikataulu on jälleen laajentunut tuttuihin mittoihin - mutta mahtuu mukaan uutuuksiakin!

Kesän aikana aloittanut Ryhti-tunti jatkaa syksyn aikataulussa aamupäivässä. Tervetuloa ihanalle, kaikille sopivalle tunnille. 45-minuuttinen Muokkaus pysyy niin ikään aikataulussa, mutta rinnalle tulee taas ikisuosikit Reisi-Peppu-Vatsa ja Rinta-Selkä-Kädet. Toivottu HIIT tulee mukaan paluumuuttajana, joten korkeatehoista treeniä on tarjolla sitä kaipaaville.

Lempeän lämpimät HOT Venyttely, HOT Jooga ja Shindo alkavat niin ikään. Ilmajooga palaa myös ohjelmistoon vetreyttämään lomakroppamme kuntoon.

Herkkua tanssista pitäville

Syksyn uutuustunti on Les Mills BODYJAM®! Se on hauska ja haasteellinen kardiotreeni jossa pääset vapauttamaan sisäisen tanssijasi. Tunti on erilainen muihin tanssitunteihimme verrattuna, sillä siinä rakennetaan koreografiaa koko tunnin ajan. Askelissa riittää välillä haastettakin, mutta voit tulla tunnille myös ilman tanssikokemusta. Tuntia ohjaavat Janika ja Teijo.


Aikataulu on aina ajantasalla sovelluksessa ja verkkosivulla. Jos kuitenkin haluat tulostaa aikataulun itsellesi, voit ladata sen alla olevasta linkistä.


Unelmajäsenyys on helppo, toistaiseksi voimassa oleva asiakkuusmalli, jonka voi irtisanoa milloin tahansa 30. vuorokauden irtisanomisajalla. Jäsenyydessä ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Lue lisää

Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää