Kesäaikataulu alkaa 1.6.2020

1.6. alkaen käynnistämme ryhmäliikuntatunnit, mutta teemme sen maltillisesti suppeammalla valikoimalla. Myös tuntien kapasitettia on laskettu.

Kesällä jumpataan suppeammalla valikoimalla ja väljemmillä vaihtoväleillä. Näin pukutiloissa mahtuu toimimaan tuntien välissä. Vältäthän "turhaa" oleskelua pukutiloissa tunteja ennen ja niiden jälkeen. Toivomme myös, että valitsisit pukukaapin vapaan kaapin vierestä.

Tuntien kapasiteetti on laskettu 30 henkeen ja olemme merkinneet saliin paikat, joita noudattamalla 2 metrin turvaväli toteutuu.

Ulkotreenejä mahtuu myös viikkoon ja kesä-heinäkuussa aloitamme tuttuun tapaan kaikille naisille avoimet Kesäjumpat.

Aikataulu löytyy sovelluksesta, mutta voit tutustua siihen myös tässä.

MAANANTAI
17.00 SH'BAM 45
18.10 BODYPUMP 45
19.05 Kahvakuula (ulkona) 45

TIIISTAI
10.00 Muokkaus (kotiäiti) 45
17.00 BODYCOMBAT 45
18.10 Muokkaus 45

KESKIVIIKKO
10.00 Lavis (kotiäiti) 45
17.00 BODYSTEP 45
18.10 BODYBALANCE 45
19.15 Porrastreeni (ulkona) 45

TORSTAI
10.00 Ryhti (kotiäiti) 45
17.00 Muokkaus 45
18.15 Kesäjumppa (vaihtuva) 45

PERJANTAI
10.00 BODYBALANCE 45
17.00 SH`BAM 45

Kotitreenivinkkejä ja ohjausta - kaikille

Olemme koonneet nettisivuillemme muutamia erilaisia treenivinkkejä. Ne ovat käytössä maksutta aivan kaikille. Klikkaa alta ja tutustu.

Kaipaatko ideoita kotitreeniin? Täällä niitä on!

Lue lisää

Kotitreenivinkkejä ja ohjausta - jäsenille

Jäsenille on tarjolla poikkeusaikana useampiakin vaihtoehtoja. Osa treenivinkeistä ja striimatuista ryhmäliikuntatunneista löytyy Facebookista, osa täältä nettisivuilta ja uusimpana tarjoamme myös Les Mills OnDemand -palvelun, jossa on yli 800 ohjelman treenikirjasto! Klikkaile tarjontaan alta ja valitse itsellesi mieluisin ja sopivin tapa kuntoilla. Moni on vuokrannut meiltä myös treenivälineitä kotiin, joten ei muutakuin jumppamaan!


Jäsenten oma sivu

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi, niin pääset Siskojen sivulle. Sieltä löydät mm. virtuaalitunteja sekä personal trainereiden laatiman kotitreeniohjelman.

Lue lisää


Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää


Unelmasalin etävalmennus

Mahtavaa, että olet tällä sivulla! Se kertoo siitä, että sinulla on motivaatiota hyvinvointia kohtaan. Tässä valmennuksessa personal trainer on tukenasi ja tekee kotitreeniohjelmat ja ruokavalion sinun tavoitteiden mukaan.

Lue lisää


Koronavirus ja kuntoilu Unelmasalilla

Keräämme tälle sivulle kootusti kaikki Koronavirukseen liittyvät tiedotteet Unelmasalin osalta. Uusi tieto on aina ensimmäisenä.

Lue lisää