HUOM! Ryhmäliikuntatunnit tauolla AVI:n määräyksestä 17.-30.1.2022

Seinäjoen kattavin ryhmäliikuntavalikoima löytyy Unelmasalilta, myös vuonna 2022!

Monipuolinen ja runsas kevät 2022 starttaa maanantaina 3.1.2022. Tarjoamme yhteensä yli 40 tuntia viikossa ja valikoimaa löytyy viikon jokaisena päivänä. Löytyypä aikataulusta taas muutama uutuuskin!

Monipuolisessa aikataulussa on jokaiselle jotakin

Tuntitarjontaa on runsaasti ja niiden osallistujakapasiteetit pidetään toistaiseksi normaalia alhasempana.

Pilates ja Flow jooga palaavat tauon jälkeen aikatauluun, sekä vauhdikkaampana lisänä paljon toivottu Strong Nation -tunti!

Strong Nation -tunnista olemme saaneet nauttia satunnaisesti, mutta nyt sille on taas ihan oma paikkansa aikataulussa Piia Korkiamäen ohjaamana. Tämä hauska ja tehokas intervallitunti kannattaa ehdottomasti kokea!

Rauhoittumista sekä kehon ja mielen huoltoa tarjoaa ihana Flow Jooga, joka on monipuolinen tunti ja kehittää niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin. Pilates palaa myös aikatauluun pitkän tauon jälkeen! Siellä pääset kehittämään erityisesti keskivartalon syviä lihaksia pilateksen hengitystekniikoita hyödyntäen. Näille tunnille voit osallistua olipa kuntotasosi mikä tahansa ja saat varmasti hyvän harjoituksen Sonya Zouiterin taitavassa ohjauksessa.
Näiden uutuustuntien tarkemmat tuntikuvaukset päivittyvät sivullemme näillä näppäimillä.

Tutustu tunteihin tarkemmin TÄÄLLÄ.

Ilmoittaudu tunneille tästä

Selaa ryhmäliikunta-aikataulua ja ilmoittaudu tunneille alla olevasta linkistä tai Unelmasali-sovelluksella. Tuntivalikoima on näkyvissä 30.4.2022 saakka.


​​​​​​​Haluatko tulostaa aikataulun itsellesi?

Ajantasaisin aikataulu arkipyhämuutoksineen ja tapahtumineen löytyy Unelmasali-sovelluksesta ja verkkosivulta. Jos kuitenkin haluat tulostaa aikataulun itsellesi, voit ladata sen alla olevasta linkistä.


Unelmajäsenyys

Unelmasalilla liikut huolettomasti. Kuntoilemaan pääset vuoden jokaisena päivänä klo 04-24 omalla mobiilisovelluksella. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.

Lue lisää

Ryhmäliikkujan ABC

Haaveiletko ryhmäliikunnan aloittamisesta? Mietityttääkö sinua mitä tarvitset mukaan tai mistä kannattaisi aloittaa? Olemme koonneet yleisimmistä kysymyksistä ryhmäliikkujan ABC:n, näillä vinkeillä pärjäät varmasti tunneilla!

Lue lisää

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Liikunta on nautinto, ei pakkosuorite. Haluamme, että voit tiputtaa suorituspaineet hartioiltasi ja tulla hakemaan tunneiltamme mielihyvää, virkeyttä ja voimaa. Tervetuloa mukavuusalueelle!

Lue lisää

Unelmasiskot - Facebookryhmä

Oletko Facebookissa? Tule mukaan jäsenten omaan Unelmasiskot -ryhmään!

Lue lisää