Unelmajäsenyys

Unelmajäsenyys on helppo, toistaiseksi voimassa oleva asiakkuusmalli, jonka voi irtisanoa milloin tahansa 30 vuorokauden irtisanomisajalla. Jäsenyydessä ei ole aloitusmaksua.

Voit valita pelkän kuntosalin tai kaikki palvelut

Unelmajäsenyys joustaa mukanasi. Saat valita pelkän kuntosalin käytön tai monipuolisen kaikki palvelut sisältävän jäsenyyden. Jos sinulla on mahdollisuus aamukäynteihin, on liikkuminen edullisempaa! Unelmajäsenyys on voimassa toistaiseksi, 1 kuukausi kerrallaan 30. päivän irtisanomisajalla. Jäsentapahtumat ja -edut kuuluvat jäsenyyteen. Unelmajäsenyydet alkaen 54 €/kk.


Unelma VIP-jäsenyys

Olen päättänyt pitää itsestäni huolta säännöllisesti kuntoilemalla, joten haluan samantien pidemmän ja edullisemman jäsenyysvaihtoehdon. VIP-jäsenyys on voimassa määräajan, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Myöskään VIP-jäsenyydessä ei ole aloitusmaksua.

Haluamme varmistaa, että pääset varmasti alkuun. Liittyessäsi VIP-jäseneksi varaamme sinulle Unelmatreenin ohjaajan kanssa.

Lue lisää

Kysy lisää henkilökunnaltamme asiakaspalvelu@unelmasali.fi tai p. 045-2655645

Unelmasalilla voivat kuntoilla myös 12-14 -vuotiaat nuoret tytöt. Edellytyksenä on että samassa taloudessa asuvalla huoltajalla on myös jäsenyys ja kuntoilu tapahtuu yhdessä.

Lue lisää